Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobiaaa

smutne me zycie

Polecane posty

Gość zenobiaaa

mam 23 lata pracowalam tylko przez rok w kablach :( nie moge nigdzie znalesc pracy wysylam cv ale gowno z tego mam bo i tak sie nie odzywają :(wstydze sie przed wszystkimi ze nie mam pracy, kasy :( to takie upokarzające , nie ma nigdzie doswiadczenia wogole nie wiem gdzie mam sie podziac, moje zycie to bezsens:(

Gość zenobiaaa
ciąglam ciąglam :( i gowno z tego mam teraz

Gość zenobiaaa
co to za doswiadczenie : ciągniecie drutów :( do niczego mi sie to nie przyda, harowałam jak wół za marne 850 zl a teraz rycze bo nikt mnie nie chce

Gość asdfg
To kiepsko ciągłaś :(

Gość zenobiaaa
caly miesiąc za 850 zl, robilo sie takie wiazki do samochodow i jak kabel byl maly to sie musialo naciągac , oczywiscie to bylo nie dozwolone no ale..jak mialas juz prawie calą wiazke to nikt by nie rozbieral przez jednego krotszego kabla

Gość zenobiaaa
pozatym nabawilam sie nerwicy bo takie ciąniecie druta to praca w stresie, bo jakby ktos zobaczyl z kierownictwa to zwolnienie dyscyplinarne

Gość nie dyskutuj z nimi
bo im tylko JEDNO w głowie :P

Gość świetna jest dla mnie bomba
Są tu też normalni ludzie kóry ciągnięcie druta kojaży się z procesem wywrórczym . Jest też maszyna do ciągnięcia rur i wyróżniamy rury ciągnione oraz zgrzewane.

Gość zenobiaaa
wyrazam tylko mojaą wielką rozpacz smutek i zal :(

Gość nigdy nie wiadomo.......
ja mam w swoim cv wulkanizator hahahaah..... teraz jestem księgową , zapisz sie do jakiejś szkoły i działaj

Gość zenobiaaa
no ale takie ciągniecie druta to taka upokarzająca praca, spocona jestes jak swinia i jeszcze biegasz za rurami zeby ten kabel w cos ubrac :(

Gość zenobiaaa
do jakiej szokly przeciez ja jestem biedna jak mysz koscielna, chlopak mnie utrzymuje, jem za jego kase to on placi wszysktie rachunki i jeszcze mialabym ciągnąc od niego na szkole ?? wstydze sie jak on mi mowi ze kupi mi nową bluzke :(

Gość nigdy nie wiadomo.......
pozdrawia srodkowym.... powaznie . sama sie z tego czasem śmieje ale tak wyszło . jakos mnie to nie zabiło . a mówiąc szczerze nawet dobrze ten czas wspominam ....