Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsa

cyrk w miescie-w jakim wieku wzieliscie wasze dziecko?

Polecane posty

Gość upsa

Gość moj byl jak mial 2 lata
i myslalam ze go niezbyt zainteresuje ale siedzial jak wryty a w przerwie jezdzil na kucyku i jadl wate cukrowa, podobalo mu sie duzo bardziej niz zoo

Gość bo brzydkie laski
popieram kocura :)

ja tez popieram kocura-wolę pojsc do zoo niz oglądać pokaz tresury.A zazwyczaj zwierzęta są zmuszane do takich idiotyzmów poprzez zadawanie im bólu.

Gość hdasa
popiearam !! zoo góruje.

Gość a ja powiem tak............
to w jakim wy cyrku byłyście? Ja tam nie widzę nic złego. małpki same wyskakiwał na scenę i śmiały się do ludzi. Pieski robiły fikołki i nie było widać aby były nie zadowolone. Nikt im tam krzywdy nie robił. Trzeba wybrać cyrk dla dzieci a nie dla dorosłych.

Gość a ja powiem tak............
mój miał 3 latka i bardzo mu się podobało. W Zoo również byliśmy jak miał 3.5 latka i również mu się podobało

Gość a ja powiem tak.......
słon mnie trąbą przeleciał, lew podrapał moje nogi a klaun oblał kubłem zimnej wody. Fajnie było...

\"małpki same wyskakiwał na scenę i śmiały się do ludzi. Pieski robiły fikołki i nie było widać aby były nie zadowolone. Nikt im tam krzywdy nie robił.\" Żyjesz w ogromnej nieświadomości.

Gość moj mial 2 lata
moj zoo nie byl zabardzo zainteresowany bo zwierzatka albo sie nie ruszaly tylko spaly albo byly zbyt daleko zeby go zainteresowac, jedyna atrakcja to zagroda z malymi kozkami ktore mogl karmic ale nie kazde dziecko potrafi bo duzo dzieci sie boi dawac kozkom jedzenie z reki ale my mamy w domu psiaka ktory czesto mu cos wyzera tak wiec nasz nie mial oporow