Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdam.

Biologia Podstawa !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdam.

Kto zdaje??

Gość zdam.
haha bardzo smieszne!!:D:D Temat dopiero rozpoczełam. jak Ci cos nie pasuje to nie wchodz tutaj ;)

Gość gfhgfhfghg
ja zdaje i nic nie umię :P

Gość uyi
ja też ;) i niestety za wiele to nie umiem ;p

Gość zdam.
ja tez zdaje....I nic jak narazie nie umiem.....A jak napisaliscie próbne?????A jak bedziecie sie uczyc to czego najbardziej??

Gość uyi
wszystkiego ? dzisiaj reszta układów, jutro genetyka i ewolucja, a pojutrze ochrona środowiska mam nadzieję, że jakoś się wyrobię tylko najgorsze, że po biologii zaraz mam polski i angielski :/

ja zdaje :) dzisiaj ucze sie genetyki, bo narzady to nie problem :) enzymy musze sobie przypomiec, kilka chorob i witaminy.. reszta mysle pojdzie z gorki

Gość zdam.
oki ja ide sie cos pouczyc:)

bez problemu zdalam ta probna choc biologie mialam 2 lata temu :P a nic sobie nawet nie przypominalam, cos w glowie mi jeszcze utkwilo

Gość camember
co za leniwce:P podstawę można bez nauki zdać!!!!! bdw SKOŃCZCIE WRESZCIE TE TEMATY O MATURZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość camember
Lady love, twoje zdjęcia są całkiem niezłe(poza drobnymi wyjątkami) jakego aparatu używasz?

zgadzam sie ze mozna zdac bez przygotowania pytanie tylko na ile? mi zalezy na tym zeby winik byl dobry a nie mierny :P co do tematow.. to aurat teraz jest ten czas matur wiec mysle ze jeszcze z tysiac innych tematow tutaj powstanie wlasnie na ten temat

Kodak EASYSHARE C713 jeden z najbardziej dupiatych aparatow :) ale co zrobic.. narazie mi wystarcza :)

Gość camember
a nie lepiej zrobić jeden topik o maturach?? wystarczyło by..... ja zdawałam (3lata temu) biologię rozszerzoną i poszło całkiem całkiem;) no ale nie przeczę, żebym się nie uczyła.... uważam też że nauka dzień przed maturą nie wiele wskóra, bo jakby nie patrzeć, trochę tego materiału jest...

Gość paulaaaayyyyyy
ja zdaje. nie chce mi sie uczyc a mam zajebiste braki

Gość karolina _slaski
Ja zdaje. Podstawe napisalam na 60 % probna... Ale byla latwa i wtedy prawie nic nei umialam, a teraz jak dowalą?