Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiazosia

Jestem idiotką, z dziewictwem czekalam do 28 roku życia na tego jedynego, wkońcu

Polecane posty

uznałam ze to kalectwo częsciowo pod wpływem koleżanek, umowily mnie z przystojniakiem z pracy(wyszło tak ze to ja go o to prosiłam by mnie rozdziewiczył) Teraz się zakochalam w dwa lata młodszym ale ten akurat chcialby z dziewicą i nie bardzo mnie chce i traktuje jak jakąś wywłokę do sexu. Chyba jestem kompletną idiotką.

Jeżeli ten o dwa lata młodszy nie chce z tobą być tylko dlatego że nie jesteś dziewicą, to moim zdaniem wcale cię naprawdę nie kocha.

Gość Saly kocham Ciebie
zdziraaaaaaaaaaaaaaa

Gość a ja nigdy
nie miałem dziewczyny, a mam już 29 lat

Gość G5
"Jeżeli ten o dwa lata młodszy nie chce z tobą być tylko dlatego że nie jesteś dziewicą, to moim zdaniem wcale cię naprawdę nie kocha." bo? ty nie masz wymagan co do kobiety?

Gość nah
Chcesz mi powiedzieć, że ten koleś liczył na to, że znajdzie 28-letnią dziewicę?

Gość ssssssqqqqq
ja mysle ze teraz poszukac 18 latki dziewicy to nie lada wyczyn te co znam 17...18..19..20..a nawet kilka 16.. juz nie sa dziewicami ten koles cie nie kocha a to tylko jest wymowka mial sie do czego przyczepic i tyle...jest jeszcze cos co moze on sie tego obawia ma malego albo nie zna sie na sztuce i boi sie sze bedzie gorszy od poprzedniego

Gość ssssssqqqqq
prawiczek ta kobieta sie nie puszcza poprostu miala juz swoj pierwszy raz a te co sie puszczaja to nie sa kobietami tylko szmat....

Gość ssssssqqqqq
prawiczek jest prawiczkiem ahhh wspolczuje nie wiesz co piekne ale moze jestes prawiczkiem nie z wyboru tylko z przymusu (malutki jest?) hehehe

Gość ten cały prawiczek
to okurwieniec jakich mało :classic_cool: i kropka

Ale chodzi o to ze zawsze marzylam o takim zwiazku jak i on, poprostu nie sądziłam ze mając 29 lat tak naprawdę sie zakocham i spotkam osobe o podobnych pogladach pasującą do mnie . Lepiej na tym wyszłabym gdyby przespała sie w wieku z 17 lat z chłopakiem ktory w młodości był moja milością a tak na darmo czekałam tyle lat (to mnie boli nie licząc jego odzywek i braku szacunku)

Gość ssssssqqqqq
prawiczek dzialasz mi na nerwy prosze cie wypierdalaj

Gość ssssssqqqqq
do autorki to ten facet jest egoista nie warto zawracac sobie nim glowy wiem jak sie kocha nie jest latwo zapomniec ale jak nie ma szacunku do ciebie to po slubie jakby do niego doszlo oczywiscie bylby panem i musialabys zawsze przyznawac mu racje to zakompleksiony koles olej go jestes w fajnym wieku zawsze sobie znajdziesz faceta ja sam jestem facetem wiec wiem co mowie jestem jeszcze mlody ale juz troszke w zyciu doswiadczylem i tych dobrych rzeczy jak i zlych

Gość wyjątkowa i kropka
MENDA z tego prawika,wszędzie się wpierdala jak świnia do koryta. To jakiś kostropaty koniobójca z małym fiutkiem. Olewajcie go !

Gość ssssssqqqqq
ja tezjestem katolikiem ale uczucia tez sie licza jakby ja kochal to nie patrzyby na to czy jest dziewica czy nie ja mam 21 lat mialem kilka partnerek w lozku i co teraz niby mam nie miez zony??a zreszta prawiczek nie chce mi sie z toba gadac a wogole jak umiesz czytac to to forum jest erotyczne to co ty tu robisz ???????? delikatnie ci powiem spierdalaj bo denerwujesz nie tylko mnie

Gość aneteeee
mam 60 lat i dalej czekam

Ale chodzi o to ze ja sie nie zakochuje moge być w zwiazku rok i nic, a kilka razy z nim rozmawiałam i nagle zakochana od 11 lat. A sex bez milości tez mi nie odpowiada mimo bardzo doswiadczonego partnera (pierwszy partner) poprostu też nie potrafię z takiego sexu czerpac przyjemności, za pierwszym razem tez myslalam tylko co ja robię najlepszego. A ten mnie nie chce i to mnie jeszcze bardziej nakręca i ja go jeszcze bardziej chce he i nawet go rozumiem

Gość ssssssqqqqq
prawiczek z twoim podejsciem do zycia gwarantuje ci ze w tych czasach zostaniesz do konca zycia prawiczkiem chyba ze jakas zakonnica ci da poruchac

to trochę śmieszne , że facet 26 letni oczekuje od 28 letniej kobiety czystości.....było powiedzieć , że jesteś dziewicą analną :D wybrakowaną trochę ale może cie zechce :) a na poważnie, nie zaprzątaj sobie głowy hipokrytą który "bzyka wywłoki" a na żonę chce dziewicę.

Gość Znawca tematu 29
Do autorki Idiotką to jesteś dlatego ze na w ogóle zastanawiasz się że można z kims być albo nie byc , pod kątem dziewidztwa. Gdzie miłośc, gdzie zrozumienie? Jesli ktoś nie chce z tobą być tylko z powodu błony to w ogole o czym tu gadać

Gość ginekologist
częściej uzywane (w które kto chciał się spuszczał) mają nadżerki niż dziewice

Gość ssssssqqqqq
prawiczek z kropka zamiast muzgu ty dziewictwa nie wymagasz bo nie mozesz ale ja wymagam zebys spierdalal z tego foru tu sa ludzie ktozy chca porozmawiac o czyms waznym lub mniej waznym a ty jestes nie wazny wiec nie ma tu miejsca dla ciebie bylo milo ale juz musisz prawiczek konczyc prawda??

Gość mam 3o lat i wymagam
dziewicy a Prawiczek mówi dobrze wy jesteście puszczalskie uprawiajcie oral!!!!!!!!

tyle że on nie przyjmuje żadnych argumentów, nie jestem dziewica to koniec

Gość zamontuj jej w pipce kamerkę
to go olej ciepłym moczem, bo ci może zamontować to co wyżej