Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jlkoa

moj facet mnie nie pragnie

Polecane posty

Go艣膰 jlkoa

Jestem w 2,5 letnim zwiazku, od pol roku mam problem z facetem. Zawsze mial ogromny temperament, wrecz nie mogl sie ode mnie odkleic, ale od pol roku prawie sie nie kochamy (mowie tu o 3-4 razach w ciagu kilku miesiecy). On mowi, ze czego od niego oczekuje, ze ma stresujaca prace, same problemy, obawy itp. Probowalam wszystkiego, relaksujace masaze, wspolne kapiele, ponczoszki (zawsze na niego dzialaly), seksowna bielizne i rozne inne niespodzianki, ale nic. On powtarza, ze nie mam sie czym martwic! Wiecej jest w nim czulosci, duzo mnie przytula, jest zawsze przy mnie kiedy go potrzebuje, nie klocimy sie, duzo rozmawiamy, zawsze staram sie mu pomoc i wspierac. Jest jakby ok, tyle, ze nie ma w nim zadnej ochoty na zblizenie :(. Kochanki nie ma na pewno. Nie wiem co zrobic, zeby to sie zmienilo. Ktos tez tak mial? Prosze o rade.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mo偶e do jakiego艣 sexuologa ich zapisac? albo wziasc sprawy w swoje r臋ce...

Udost臋pnij ten post

Hm, hm. Przypadki ktore znalam dzielily sie na 2 rodzaje - faktycznie mial stresujaca prace i przeszlo jak zmienil, albo mial kochanke - przy czym za kazdym razem partnerka zapewniala : "Kochanki nie ma na pewno". Pewnym to mozna byc wlasnej smierci. P.s. kochanki wystepowaly czesciej niz stresujaca praca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
tak, mieszkamy razem, od prawie roku. dodam, ze mamy po 26 lat. Nie wiem co robic, staram sie jak moge jakos go zachecic, dbam o siebie, dbam o dobra atmosfere itd... :( Wiem, ze nie ma nikogo na boku, bo wiekszosc czasu spedzamy razem, nawet pracujemy w jednej firmie, tyle, ze sie tam nie widujemy. Moze to jest problemem? On zawsze byl domatorem, nie znosil imprezowania, to ja go wyciagalam jak cos, i to sie nie zmienilo, tak samo jak mala grupa wyprobowanych przyjaciol. Po prostu spedzamy czas glownie z soba, moze ma mnie dosc? Jak o tym rozmawiamy, to zaprzecza, mowi, ze jest ze mna szczesliwy. Okazuje mi to na wszelkie sposoby, tylko seksu brak. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
kochanki nie ma - jezdzimy razem do pracy i wracamy o tej samej godzinie, wieczory spedzamy w domu, znajomi wpadaja do nas bo mamy mily dom, jak wychodzimy to tez razem. weekendy razem. zawsze tak bylo, bo taki mamy charakter oboje, on nawet bardziej. jak ja gdzies wychodze, to wiem, ze on siedzi w domu, po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
rzeczywiscie mamy podobne przypadki :)

Udost臋pnij ten post

dosypa膰 mu penigra czy cu艣 innego do rannej herbatki - zamiesza膰 da膰 do wypicia...

Udost臋pnij ten post

nie znam sie... a wczesniej ile razy sex by艂 w tygodniu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
kiedys kochalismy sie bardzo czesto, ja tez mam dorodny temperament. potrafilismy sie kochac w spiworze obok spiwora mojej matki na jednych wakacjach :) Albo w pokoju obok o 14, przy niezamknietych na klucz drzwiach. Kochalismy sie jak mielismy stresy na studiach, jak bylam chora na grype, jak sie klocilismy, jak mial straszne problemy w domu. Zawsze potrafilismy to przeskoczyc i cieszyc sie soba, po prostu bylismy blisko siebie fizycznie. Zwykle pocieszanie i przytulanie czesto konczylo sie seksem. Ech, a teraz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
3,4,5, roznie bywalo, czasem wiecej niz raz dziennie, czesto o poranku

Udost臋pnij ten post

to moze wziasc go na rozmowe powazna i tyle... cos nie gra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna niewyzyta
Po prostu wpadliscie w lekka rutynka:D Wyjedzcie gdzies razem..powinno pomoc odkryc sie na nowo:D Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnienie chdozi o to ze
cos nie gra, tylk o to ze libido troche spada, troche wkrada sie rutyna i tyle, potrzeba wam odnalezc sie na nowo,mzoe randka jak z nienzajomym/nienzajoma? zaaranzujcie cos takiego wspolnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
rozmawialismy nie raz, ale on twierdzi, ze to po prostu 'zycie, praca, stres, zmeczenie'. I ze nie mam sie czym martwic :( Jak go zapytalam, czy mu tego nie brakuje, to odpowiedzial 'czasami tak' :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkoa
dzieki za podpowiedzi:) zadzieram kiece i lece cos wymysle moze a jak nie podziala to chyba pomysle o lekarzu, ale podejrzewam, ze o tym mowy nie bedzie jak cos takiego zaproponuje

Udost臋pnij ten post

Mam tak samo. Mieszkam z moim od 1,5 roku razem te偶. Przez pierwsze p贸艂 roku, nie mog艂am go z siebie 艣ci膮gn膮膰:D, a potem to ju偶 coraz gorzej... teraz nie by艂o nic od jakich艣 trzech tygodni. M贸j te偶 mnie przytula, jest czu艂y, rozmawiamy du偶o, sp臋dzamy ze sob膮 czas, zawsze mog臋 na niego liczy膰, itp. W sumie jakby艣my przyjaci贸艂mi, a nie par膮 byli. W og贸le nie czuj臋 po偶膮dania z jego strony:( Zacz臋艂am si臋 nieatrakcyjna przez to czu膰 i zadba艂am o siebie bardziej, schud艂am, przy艂o偶y艂am wi臋ksz膮 wag臋 do wygl膮du i... zero efekt贸w. Zdarza艂o si臋 nawet, 偶e m贸j mi odmawia艂 sexu, a po godzinie 22.00 nie mam o czym marzy膰, bo on zawsze jest ju偶 zbyt zm臋czony..Nie wa偶ne czy gra wtedy czy ogl膮da film, czy robi co艣 innego, na to si艂y ju偶 nie ma. Gdyby jeszcze mi si臋 nie chcia艂o, ale ja chcia艂abym codziennie, albo chocia偶 te 4 razy w tygodniu:( Tylko w og贸le ju偶 nie staram si臋 nic inicjowa膰, bo jak zn贸w us艂ysz臋 odmow臋, to si臋 normalnie pochlastam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna niewyzyta
Mysle ze kekarz tu nie pomoze, w koncu kiedys mieli chec. RUTYNA tlo to w c wpadliscie. Moje panie juz dzis zamowcie wycieczke pod palmami dla siebie i ukochanego:D Nie bawcie sie w jakies zapraszania dodatkowych osob do zwiazku, moze Was tylko to zniechecic do siebie

Udost臋pnij ten post

psychiczna tortura dybami, te偶 bym tak chcia艂a, ale raczej si臋 nie doczekam... A z t膮 rutyn膮 si臋 nie zgodz臋. Przyznam, 偶e jak wyjechali艣my razem na wczasy, by艂o znacznie lepiej w tej kwestii, ale jak tylko wr贸cili艣my do domu, wszystko by艂o po staremu, czyli jak dla mnie do dupy. Poza tym akurat ja nie sp臋dzam ca艂ego czasu z moim partnerem. Mam swoje kole偶anki z kt贸rymi wychodz臋, studiuj臋 dziennie, poza tym nawet jak jestem w domu, to tez nie sp臋dzam ca艂ego czasu z nim, bo lubi臋 pos艂ucha膰 muzyki i poczyta膰 dobr膮 ksi膮偶k臋, posiedzie膰 na necie, co艣 ugotowa膰, po膰wiczy膰. Jaka艣 rutyna na pewno mi臋dzy nami jest, bo po 5 latach bycia razem to chyba normalne, 偶e mamy jakie艣 tam swoje ma艂e rytua艂y i przyzwyczajenia, ale nudno nie jest. Mam nadziej臋, 偶e to tylko przej艣ciowy stan mojego faceta, bo jak tak ma by膰 do ko艅ca naszego zwi膮zku, to nie wr贸偶臋 nam zako艅czenia w stylu "..i 偶yli d艂ugo i szcz臋艣liwie".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna niewyzyta
To nie jest to Herbatniku ze mu sie znudzilas tylko znacie sie na wylot i potrzeba malej zmiany bodzcow. Dama przyznalas ze na wyjezdzie bylo lepiej. W takim razie planujcie kolejne wojaze. Poko co moze troche zyjecie kolo siebie?

Udost臋pnij ten post

Nie wiem sama ju偶. Z mojego punktu widzenia mi臋dzy nami jest dobrze pod ka偶dym wzgl臋dem, poza tym jednym. Ale mo偶e to tylko mi si臋 tak wydaje. Rozmawia艂am ju偶 o tym kilkakrotnie z moim ch艂opakiem i on niby rozumie problem, ale.. nic nie robi, 偶eby cokolwiek zmieni膰. Przez najbli偶sze dwa miesi膮ce nie ma szans, 偶eby艣my razem gdzie艣 wyjechali. W sumie gdyby nie to, 偶e coraz cz臋艣ciej mam problem z za艣ni臋ciem, w艂a艣nie z chcicy, mo偶e bym jako艣 pomin臋艂a ten temat..tak przynajmniej na noc zawsze duuu偶o 膰wicz臋, 偶eby potem ju偶 tylko pa艣膰 ze zm臋czenia. Mo偶e kto艣 poradzi艂 sobie z tak膮 sytuacj膮?

Udost臋pnij ten post

aaa.. i dodam, 偶e zauwa偶y艂am, 偶e je艣li chodzi o mi艂o艣膰 poza domem, tzn. na 艂onie natury, w samochodzie, itp. to m贸j luby wykazuje od razu zainteresowanie, ale to tez ja musz臋 zaanga偶owa膰, bo on mi tego nie zaproponuje. Tylko kurcze, ile mog臋 ty艂ek na zimno wystawia膰:P Teraz postanowi艂am czeka膰, a偶 w ko艅cu on wyka偶e inicjatyw臋, tylko boj臋 si臋, 偶e mo偶e si臋 nigdy nie doczekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna niewyzyta
Herbatnik-a moze zacznij o siebie bardziej dbac? Moze czas pomyslec o dziecku? Nie wiem ale jakas zmiana wam sie przyda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niekoniecznie ma kochanke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma kochanke

Udost臋pnij ten post