Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny znacie sie

dziewczyny znacie sie

Polecane posty

Gość dziewczyny znacie sie

jaka plec dzidziusia urodze jesli ,podam tylko tydzien miedzy jajeczkowy 8 dzien cyklu 36.8 9 ............. 36.7 10 .............36.8 11 .............36.7 12 ............ 36.8 13 .............. 36.9 14 .............37,1 15 .............36.8 16.............36.9 17...............37 i tak juz sie wysoko utrzymywala do terminu miesiaczki Aha a najwazniejsze ze kochalismy sie wedlug powyzszego 12 dnia

Gość shemale..
shemale

Gość do dziewczyny znacie sie
mysle ze dziewczynke

o co ci chodzi dziewczyno, o jakim tygodniu między jajeczkowym piszesz?

Gość a ja myślę że...
takie kochanie przed czy po owulacji zwiększa prawdopodobieństwo danej płci o góra 5 % więc nikt przy zdrowych zmysłach nie określi jej teraz na pewno :O dowiesz się za parę m-cy na usg

Gość to norma ze...

Gość to norma ze...
ze nie odpowiadacie tylko szczekacie nie podejrzewacie odpowiedzi nie piszcie Ja mysle ze jak przed jajeczkowaniem to dziewczynka ale zawsze moze byc inaczej

Gość a ja myślę że...
to norma ze... - zaiste głęboka i bystra twa odpowiedź :O "Ja mysle ze jak przed jajeczkowaniem to dziewczynka ale zawsze moze byc inaczej" buhashahaha :D

Gość saleminka8
widze,że kolejna osoba się nie zna a udaje że tak nie jest co ma temperatura do chłopca czy dziewczynki? to nie jaja krokodyli,że muszą być normy temperatur Jak już to lepiej podaj dni keidy współżyłaś,a jak współżyłaś kilka razy i w różnych dniach to nikt ci nie powie czego możesz się spodziewać. Ja współżyjąc w cyklu tylko po owulacji,wiem że mam szanse na chłopczyka i na usg już widać,że byćmoże to chłopaczek,ale na 100% to dopiero za kilka tygodni się dowiem. LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ ZANIM COKOLWIEK NAPISZECIE,BO ROBICIE Z SIEBIE POŚMIEWISKO UDAJĄC ŻE JESTEŚCIE ZNAWCAMI!

Gość saleminka8
SZCZERZE TO JA NAWET NIE WIDZĘ WYRAŹNEGO SKOKU TEMPERATURY WIĘC NAWET NIE WIADOMO CZY OWULACJE MIAŁAŚ 8 dzień cyklu to ja zazwyczaj mam 36,5 max 9 spadła 1 kreska 10 podskoczyła o 1 kreske 11 spadła znowu o kreske 12 i znowu podskoczyła o 1 kreske 13 podskoczyła o 1 kreskę 14 i znowu poddskoczyła o 2 kreski 15 a potem spadła o 3 16 a potem o 1 skoczyła 17 skoczyła o 1 Podam mój przykład 8 -36,5 9 -36,5 10 -36,6 i tak do 20dc (mam dłuższe cykle) 20 -36,6 21 -36,6 22 -36,3 tu była owulacja 23-36,7 rozpoczęła się faza lutealna 24-36,9 25-36,9 26-37,0 27-37,0 28-36,9 i tak do dnia w którym miałam mieć okres

Gość synek na 100