Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMai07

Jak leczyć półpaśca??

Polecane posty

Gość MamaMai07

Holender...Chyba mam półpaśca:( Szczerze to nawet nie mam kiedy iść do lekarza.Nawet teraz piszę z pracy.Czy są jakieś domowe sposoby tego leczenia albo coś do kupienia w aptece bez recepty?? Nie jest on duży ale boję się,że może być większy.Mam to akurat na łopatce przy staniku, więc troszkę ociera...Proszę a jakieś rady i z góry dzięki.

Gość a czy zdajesz sobie sprawe
że półpasiec jest chorobą zaraźliwą? wysołuje go ten sam wirus co ospe. Idź do lekarza i na zwolnienie

Gość a ja trafiłam
nie wiem czy wiesz ale fundujesz współpracownikom chorobę zakaźną. z tym sie siedzi w domu. a do lekarza powinnaś iść bo półpasiec może mieć niemiłe konsekwencje. http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%B3%C5%82pasiec

OMG... I ty siedzisz z nim w pracy?? O_o Skoro podejrzewasz, że masz półpaśca to od razu migiem do lekarza, bo to się strasznie ciężko leczy!

Gość MamaMai07
czyli nie da się inaczej niż lekarz:( nie chcę iść na L4 bo u nas w zakładzie za L4 zwalniają:( "skoro chorujesz to się nie nadajesz":( trudno:( jakoś przeboleję i zaryzykuję.

przebolejesz że jesteś chora i pójdziesz na zwolnienie czy przebolejesz i zostaniesz w pracy?

Gość MamaMai07
no pójdę raczej do lekarza... może to nie to co myślę...właśnie zastanawiam skąd by się to u mnie wzięło...i nie mogę dojść! z nerwów to może się wziąć??

To coroba zaraźliwa i musiałas sie od kogos zarazić, moze kino, teatr, autobus - w zasadzie wszędzie

Gość camember
kobieto, do lekarza czem prędzej!!!! miałam to paskudztwo, lekarz kazał mi siedzieć w domu przez 3 tygodnie!!!!! (al esiedziałam tylko 2tyg, na więcej nie mogłam sobie pozwolić:( ) to pewnie dopiero początek, bo to na jednej kroście się nie kończy.... współczuję, ja przez kilka dni chodziłam z tym na uczelnię, myśłałam że to taki gigantyczny obleśny pryszcz, (bo pierwszy miałam na twarzy)

Gość camember
lekarz przepisuje tylko maść do smarowania i jakieś witaminy... bo to wirus.. na to leków nie ma, można tylko łagodzić

Gość MamaMai07
Byłam u lekarza.Powiedział,że wygląda jak półpasiec i dał tabletki. Na razie tydzień siedzenia w domu...Dzięki za wypowiedzi:)

Gość anusikk
polecam puder w płynie , ładnie zasusza