Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza 32

Problem z rozmiarem biustonosza, małe piersi, ciąża.

Polecane posty

Gość Eliza 32

Witam, od zawsze miałam problem z rozmiarem stanika ze względu na mikrobiust. Kiedyś nosiłam 70 A i dopiero kilka miesięcy temu odkryłam, że istnieje rozmiarówka od obwodu 60 cm. Moje pierwsze wymiary: 70/75 zaczynałam od rozmiaru 60 C push up, potem z push upa wyrzuciłam wkładki, miałam wtedy 69/76, a potem przerzuciłam się na rozmiar 60 D. Niestety czuję, że 60 D robi się za ciasny, do tego jestem w ciąży (początek II trymestru). Teraz mam wymiary: 71 pod biustem i 80 cm w biuście, jaki rozmiar mam kupić ??? 65 C ? Czy miseczka w 65C będzie podobnej wielkości co w 60 D ? 60 D jest już za ciasny pod biustem, miseczka na styk. Pytam , ponieważ nie mam możliwości przymiarki, muszę zamówić z internetu. Chcę zamówić ze sklepu milena rozmiar 70B z usługą zwężania do 65 C, ale się zastanawiam nad wielkością miseczki. Wcześniej zamawiałam 70 B zwężane do 60 D i były dobre, tylko bardzo ciasne pod biustem.

Gość Eliza 32
Chodzi mi o to czy miseczka w rozmiarze 65 C będzie tej samej wielkości co w 60 D czy też dużo większa ?