Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccoocoooooooooooo

która ma ochote na zmiane fryzury a boi sie ----

Polecane posty

Gość ccoocoooooooooooo

bo ja tak mam juz od dłuższego czasu chodzi za mna mysl zebym scieła swoje długie włosy na super modna fryzurke ,a boje sie bo to kategoryczna zmiana,,,a włosy długo odrastają

Nie ma się czego bać! Włosy są po to żeby rosły. Więc nie bój się i spróbuj! A może wtedy stwierdzisz że po co tak długo się bałąś bo w tej nowej fryzurze wyglądasz super? Powodzenia! Tylko pamiętaj - idź do fryzjera najlepiej z fotografią wymyślonej fryzurki aby fryzjer zrozumiał o co Ci chodzi.

Gość ccoocoooooooooooo
wiem ze rosna,,bardziej sie martwie tym ze moge sie zle czuc w krutkich bo całe zycie miałam takie na wpoł pleców

eh... ja tez bym chciala przejsc metamorfoze ale rowniez sie boje :O Juz raz zostalam skrzywdzona przez fryzjera i nie chce miec powtorki z rozrywki :/ Chcialabym tez zmienic kolororek ale nie wiem na jaki :O

Gość czytałłktośśśśśśśśśśsss2
no własnie ja z kolorami juz pare razy experynentowałam,,miałam czarny platynowy tego jakos sie mniej bałam niż obcięcia

Gość ja kiedyś
zawsze się długo zastanawiałam, zanim obcięłam włosy (zazwyczaj miałam naprawde długie) a teraz prawie wcale się nie zastanawiam. Włosy maja to do siebie, ze odrastaja :D A kobieta musi od czasu do czasu trochę się zmienić. nie bójcie się, tylko idźcie do fryzjera

Z kolorami to i ja eksperymentowalam , raz wychodzilo ok a raz tak jakos nie bardzo :O chcialabym tez radykalnie zmienic fryzure ale kompletnie nie wiem na jaka . Z jednej str chcialabym miec dlugie a z drugiej takie troszke krotsze ale w sumie to nie wiem... szkoda ze nie mozna codzinnie zmieniac fryzury :P No tak , wlosy odrstaja ale jak juz pisalam kiedys fryzjre mnie skrzywdzil i dlugo musialam je hodować :O wiec sie troszke boje znowu sciac bo nie chce beczec potem :O

Gość chareze fil
kiedyś wstrzyknełam sobie botox w szpare miedzyposladkową i jakoś nie moze mi to wyjsc,,pomimo ze odbyt mam jak nowy to jednak posladki są nadal spuchniete

Gość nice ziuta
ja obcielam wlosy tydzien temu, fajnie jest, przynajmiej mi odzyja ale mam problem z ich ukladaniem ;( z dlugimi nie bylo takiego problemu, wystarczyla prostownica

Gość ccoocoooooooooooo
moze wkleicie fotki z nowymi fryzurkami

ehh... pojde chyba do stylisty z prawdziwego zdarzenia i on mi cos poradzi , nie ma co sie motac i gdybac , tylko mam nadzieje ze mi tragedii na łbie nie zrobi :O