Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilith88

czy to wada według was?

Polecane posty

Gość lilith88

czy dużo pieprzyków na ciele to wada według was? Nie jeden na drugim ,ale dużo?Myślę nad tym ,żeby usunąć wiele z nich . Może to głupie pytanie ,ale jestem przewrażliwiona na punkcie wyglądu

Gość lilith88
ja się boję ,że zostaną mi po nich blizny ,ale parę z nich napewno usunę. Moja ciotka zna dziewczynę która usunęła sobie wszystkie, ale czy zostały jej blizny to nie wiem

właśnie ja tez mam znajomą, która miała mało, ale spore, i usunęła... i powiedziała mi jedno : nie usuwaj.... ta blizna wyglądała strasznie.... była większa od tego pieprzyka, wypukła, nierówna... fuu ogólnie nie noszę bluzek z dekoldami na plecach, bo właśnie na plecach mam ten problem.... te największe latem zalepiam plastrami jak jestem w kostiumie, bo nie powinno się ich wystawiać na słońce...

Gość lilith88
ja to mam dużo malych, ale ciężko było by je wszystkie usunąć... Nawet nie wiem ile ich jest ,ale sporo

ja mam 3 większe, reszta mniejszych i kilkanaście całkowicie płaskich wyglądających bardziej jak piegi... a swoją drogą ... ladaco : napisałeś, żeby usunąć przyczynę... a jaka jest przyczyna ??? bo szczerze powiedziawszy - ja nie mam pojęcia.....

Gość ja mialam
pare ktore musialam usunac bo ciagle je podraznialam (np pod piersia biustonoszem)...minelo juz 5 lat. Zaluje mam blizne na 3 cm a pieprzyk nie mial nawet 0,3cm. innych juz nie usowalam. najgorsze sa pytania i tlumaczenia skad mam blizne...

Gość po malutkich pieprzykach nie
zostają żadne blizny! Pytanie tylko czy są to malutkie wystające odrobinę pieprzyki czy tylko takie plamki? Bo te wystające (co się nie rzuca w oczy) usuwa się chirurgicznie i zero sladu potem.

E tam nie usuwaj ! One tak naprawde nie szpeca przeciez :P Ja moze nie mam za duzo ale za to bardzo je lubie :D Mam na stopie taki dosc spory (podobo jest seksi), na prawym posladku , i na rekach gdzie niegdzie i w zyciu bym nie usunela :P A poza tym jak usuniesz to blizny napewno beda wiec moim skromnym zdaniem lepiej miec pieprzyki niz blizny :P

Gość a ja tam myślę
że usuń parę tych najwidoczniejszych ,a resztę zostaw... Lepiej mieć dużo pieprzyków niż dużo blizn

Gość ja też mam ich pełno
Też mam mnóstwo tego tatałajstwa ale co gorsza - na twarzy więc tym bardziej boję się tego pozbyć :o

Gość ja mialam
a jesli chodzi o przyczyne to lezy gdzies gleboko w nas. albo akceptujesz siebie z pieprzykami albo nie i wtedy zaczynaja sie "dziwactwa" ktore nie zawsze przyniosa to co chcielismy.

llllllollll wierz mi, ze moje plecy nie wygladaja urodziwie.... przynajmniej dla mnie osobiscie. zawsze marzyłam, żeby założyć sukienkę wieczorową z dekoltem na plecach do dupy prawie ;) niestety.... krępuję się...

Gość pieprzyki mogą być sexi
ale tylko pojedyncze np takie jak miala Marylin Monroe albo cindy croford

dokładnie... mój problem leży głównie na plecach :) dziwi mnie to, że ręce, nogi, dekolt są bez zarzutu... na twarzy na lewym policzku 3 male, ale to rodzinne ;)

Gość lilith88
ja zazdroszczę ludziom ,którzy prawie ich nie mają..A najgorsze ,że ich przybywa chyba dlatego ,że biorę pigułki ... Czasem się też opalam ,ale rzadko

też mam wrażenie, że ich przybywa :O ale nie jestem do końca pewna, bo mój facet mówi, że przesadzam.... może sama się nakręcam tym widokiem i widzę je wszędzie ?

Gość lilith88
może niedługo wynajdą jakąś metodę która nie pozostawia blizn..

Gość naka24
Wg mnie to wada. Sama nie mam pieprzykow, ale brzydza mnie osoby które maja ich duzo- np Anna Guzik czy chociazby Marta Zmuda- ta druga moze nie ma duzo ale ma brzydkie te pieprzyki jeden taki na szyji ma i gdzies tam jeszcze. Najgorsze to chyba te odstajace. DObrze ze sama tego nie mam. Ale nic nie zrobicie musicie zaakceptowac to i juz. Nie ma osob doskonalych. Napisalam sama co mysle o pieprzykach i ze mnie brzydza ale to nie znaczy ze gardze takimi osobami. Glowa do gory.Akceptacja tego to najlepsze wyjscie.

Gość a ja powiem żee
Każda osoba oprócz albinosów ma jakieś pieprzyki i nie jest to żadna wada. jeśli nie są wypukłe to nie szpecą