Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młody prawiczek

Mój penis - żal

Polecane posty

Chodzi o to, że straciłem wiarę w swoje sekusalne możliwości :P Dwie pierwsze dziewczyny, z którymi miałem takie kontakty były zachwycone, wszystko było idealnie, a ja myślałem, że mi penis wybuchnie ;P A z tymi dwoma ostatnimi było beznadziejnie i do tego mi nie stawał. Nie wiem co mi się stało i od czego to zależy :/

Jak to nie wiesz? W przypadku tych 2 pierwszych kobiet--poznałeś je realnie,podobaliscie sie sobie iskrzyło mieliście o czym rozmawiać itd w 2 ostatnich przypadkach- poznane na czacie tylko na seks,NIE PODOBAŁY CI SIE NA ZDJECIACH,a wiec spotkanie z góry było skazane na porażkę.

Mi mała serio? Nie widxziałam ale wiem ze Jarka znowu kiedys latała po kafe,moja tez była wklejona Acha jeszcze sie dowiedziałam ze jakiś znany czarny nick rozsyłał moje foty zaufanie to podstawa :D

Ja nie wysyłam nikomu fot,wiec mi mozesz zaufać,z resztą nie masz sie czego wstydzić mi mała

Gość paolaaaaa
lubie duze i grube :) 18 cm to minimum :) wiec taki 14 cm to nic nie czuje :o :o

Gość Andrzej213
ja mam takiego to moze sie umowimy na jaka rundke albo nawte kilk rund :)

Gość paolaaaaa
andrzejku idz do szafy i zwal sobie gruche :o :D :D

Gość Andrzej213
wiesz malenka ze mna bys przeżyła niesamowita przygode :)

Gość paolaaaa to złoty UWAGA

Gość Andrzej213
a to juz mi sie odechcialo sexu,moze jest jakas inna prawdziwa dziewczyna ktora ządza i Namiętna

Gość Jamaleq1994
Kurde ja mam 14 lat i mój ma 17 cm ale prawiczek nie martw sie ja mam takiego samego ;/ kurwa az wstyd takiego walic inni jakos maja normalne tylko kurwa my uakies zjebane te chuje mamy ;/ a tak apropos ta taka zylka co jest przy penisie to co z tym idzie zrobic?? bo przez to mniejsz7 komfort walenia bo jak sie rozpedzisz to to boli...;/;/;/;/