Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolka23

Dlaczego każdy facet mnie zostawia?

Polecane posty

Gość paolka23
Właśnie rozkminiam czy to ja jestem taka zołza czy to on jest taki wrażliwy na swoim punkcie. Jedynakiem nie jest ma młodszego brata . A na początku związku mi powiedział,że nie lubi dziewczyn co to sie na wszystko zgadzają tak jak facet chce. A jak nie chciałam robić tego co on chce np wyjście na ławkę na piwo :( to był fooooch .

truskawka_w_paski jedynak ma większe tendencje do takich zachowań? tak mi sie wydaje. zalezy tez od wychowania i relacji z rodzicami i rodzenstwem. paolka23 Właśnie rozkminiam czy to ja jestem taka zołza czy to on jest taki wrażliwy na swoim punkcie. Jedynakiem nie jest ma młodszego brata . A na początku związku mi powiedział,że nie lubi dziewczyn co to sie na wszystko zgadzają tak jak facet chce. A jak nie chciałam robić tego co on chce np wyjście na ławkę na piwo to był fooooch . wyjsc na lawke na piwo.. :D dzieci, dzieci ;)

Gość puppinka
Jak facet kocha prawdziwie to nie wazne sa jakies dyskusje, spory, fochy tylko zawsze da sie dojsc do porozumienia. Moj jest ze mna 8 lat, nie raz przyznaje ze charakterek mam ciezki, tez czssem fochuje choc juz o wiele mniej ale nigdy nie bylo tak abysmy mieli sie rozstawac z takich powodow.

Gość paolka23
Tak też właśnie myślałam . JAK się kocha to się wybacza głupoty. A on mimo tego ,że go przepraszałam to się na mnei gniewał o wszystko.

Gość kalinkaczerwona
dalas mu za malo swobody. wiem po sobie ze jak za dlugo przebywam z chlopakiem, albo jak on ciagle mnie kontroluje to zaczynam miec go dosc i czepiam sie o pierdoly.. moze jestes typem kobiety bluszcza

Gość paolka23
Pewnie tak . Ale nie wyczułam tego kiedy to się zaczęło bo na początku on chciał ze mną spędzać każdą chwilę praktycznie i ja się przyzwyczaiłam.

Gość paolka23
Ale i tak uważam ,że mam prawo mu powiedzieć , że za dużo pije. Skoro nie lubi kontroli to jest już wolny. Pewnie pije do upadłego beze mnie tylko poco potem wstawia opisy , ze jego zycie to pustka hehe.

Gość paolka23
WIeczorna tęsknota mi się włącza masakra :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bonda se zobaczcie w tv...

Gość migocą
POradźcie czy walczyć o niego czy dac sobie spokój . On mówi,że jest bardzo zdołowany ale nie chce wracać.

Gość paolka23
Pod innym nikiem napisalam :)

Gość kaliban
Ciągłych pretensji nikt na dłuższą metę nie wybaczy.

Gość Paolka23
To co mam zrobić przestac się odzywać czy może utrzymywać kontakt :( Tak mi go brakuje .

Gość paolka23
Pogada ktoś ze mną?