Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóż ja

postanowiłem

Polecane posty

Gość no cóż ja

żyć bez seksu ,da się tak i jak długo.

Gość no cóż ja
tak bez tego też.

Gość no cóż ja
bez niczego co się z tym wiąże.

Gość no cóż ja
ciągle tylko słyszę że to jedno ci w głowie ale przecież tak nie jest.

tak sie nie da. bedziesz mial nocne polucje i na kazdym kroku bedzie ci stawal po kilku tygodniach niewalenia konia.

i myslisz, ze jak zaprzestaniesz to cokolwiek udowodni? to jak z dieta, pozniej bedziesz mial taki efekt jojo, ze ci reka spuchnie.

Gość no cóż ja
jak na razie chyba dobrze idzie już 2 miesiące.objawy są ale daje radę.

Gość no cóż ja
jestem normalny a zakon mnie nie pociąga.

Gość no cóż ja
mam duży za duży i muszę nauczyć się nad nim panować.zawsze tylko słyszałem że tylko tego chce.ale co miałem zrobić już mnie to męczy.

a co znaczy duzo za duzy? ile razy dziennie chciales sie kochac z dziewczyna, albo ile razy dziennie sie zaspokajales?

Gość tralalalalallala
z jednej skrajnosci w druga. nie wroze nic dobrego

Gość no cóż ja
miałem 4 kobiety i każda to samo .już mi się nie chce tego słuchać .co niby mam zrobić żeby taką zadowolić że nie chcę? więc spróbuje .

Gość no cóż ja
dużo to nie znaczyło że kilka razy ale o to że chciałem że miałem za dużo chęci .

Gość tralalalalallala
widac miales pecha i nie trafiles na taka, jak ja :P miedzy 'zero' a 'zbyt duzo' jest jeszcze duzo madrzejszych rozwiazan

skoro nie chciales sie kochac czesciej niz 2 razy dziennie nie widze zebys byl nienormlany i zebys mial problem. badz po prostu soba, nie mecz sie i szukaj sobie dziewczyny, ktora bedzie odpowiadala ci temperamentem.

Gość no cóż ja
nie onanizuje się bo to nie jest to samo co z kobietą a błagać o seks nie będę więc wybieram takie rozwiązanie .nie wiem czy ktoś to już stosował. i jak to bedzie wyglądać później.

Gość no cóż ja
nie mam bzika na seks .ale raz na dzień albo raz na dwa czy to aż tak dużo

pewnie jestes jeszcze mlody i nie masz zbyt duzo doswiadczenia. kobiety sie o seks nie blaga, w kobiecie trzeba potrafic rozpalic pozadanie do tego stopnia, zeby ona pierwsza sie domagala o cudowny seks z toba.

Gość tralalalalallala
Raz lub dwa na dzien to stanowczo nie za duzo, jesli sie ma warunki. Miales pecha do dziewczyn, a Twoja decyzja odnosnie calkowitej abstynencji jest glupia.

Gość no cóż ja
mam 28 lat i mam za sobą poważne związki ale ciągle od każdej słyszę to samo.może trafiam na nieodpowiednie ale przecież nie mogę szukać z karteczką jakiej to pasuje.to głupie.

no i uwazasz, ze przestajac z seksem twoja sytuacja ulegnie zmianie? skoro masz taki temperament i takie potrzeby chwilowy celibat nic nie zmieni. chyba, ze potrafisz energie seksualna rozladowac gdzie indziej np. w sporcie albo ciezkiej pracy.

Gość no cóż ja
obracam się w towarzystwie wielu kobiet .nawet znam ich więcej niż mężczyzn, taka praca.nie miałbym problemów ze znalezieniem jakiejś do seksu.o to mi nie chodzi .serce nie sługa .mam jak mam. sport jest na porządku dziennym od zawsze. po ostatnim związku dostałem obrzydzenie do siebie do seksu że tak jest a nie inaczej .przecież mam zainteresowania i robię wiele innych rzeczy i nie jest tak że ciągle o nim myślę.ale jak była przy mnie to dla mnie stawało się oczywiste że miałem ochotę .i nie jest tak że byłem nachalny ,takie igraszki ,flirt .a tu proszę gasiła mnie jak chłopca .przecież to nie moja wina że się urodziłem mężczyzną .wydaje mi się że kobiecie to łatwiej przychodzi ,takie panowanie nad sobą.

jak dla mnie to ani nie jestes erotomanem ani seksoholikiem. mysle, ze spaczyla twoje spojrzenie na seks dziewczyna z ktora byles ostatnio i ktora jak piszesz gasila ciebie jak malego chlopca bo nie miala na ciebie po prostu ochoty lub takich potrzeb jak ty. poczytaj sobie wypowiedzi dziewczyn na kafe to zobaczysz, ze i one maja codziennie ochote na seks i nie widza w tym nic anormalnego.