Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oklamalam1

wkurwiaja mnie te ciagle malolaty!!!!!!D

Polecane posty

malolaty wezcie sie za nauke a nie zasmiecacie formum : czy przez bielizna mozna zajsc w ciaze:D -oczywiscie ze mozna _rodza sie przewaznie blizniaki czy trojaczki :D -podczas peetingu on dotykal mnie reka czy moge byc w ciazy -alez oczywiscie , pewna ciaza w 100% pocieral sie o mnie przez spodnie czy mozliwa ciaza -oczywiscie ,biegnij to mamy i powiedz ze sie potarl o ciebie i zostanie babcia:D:D mama dojdzie do wniosku ze jednak cora jest glupia jak but :D i wam moze wtedy przyloza patelnia i bedziecie wiedziec kiedy za sex sie brac a raczej peeting:D Qrwa jak nie wiecie co to sex i jak sie w ciaze zachodzi Qrwa puscie sobie bajke \"mis uszatek\" :D:D Qrwa ilez mozna tego czytac !!1 a jak chcecie sie sexic poczytajcie w googlach o ciazach i jak w niej zajsc idzie Qrwa terzeba tam sie spuscic , i miec dni plodne ale to wszytsko przeczytacie w googlach !!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry ale mnie ponioslo troche :D:D:D ale ile idzie :D

rozumiem cie doskonale, szkodwa ze dzieci sie biora za sex a nawet nie wiedza nic o swoim ciele, nawet nie zjada własnej budowy... jedna napisala ze jej facet wsadzil penisa do macicy i ze boi sie ze jest w ciazy :|

Gość hulabo
zawsze sie znajda takie i twoje posty nic nie pomoga ;p no moze ci jedynie ulzy hehe ;p czasami jednak blednie oceniamy osoby siedzace po 2 str.. twierdzac ze to malolaty a tak naprawde dorosle kobitki, ktore boja sie ze jednak moglo dojsc do zaplodnienia... znam jeden przypadek, gdzie facet zostawia kobiete, a tej sie spoznia okres kilka dni.. i wtedy to juz chyba mysli same do glowy przychodza, nawet te najglubsze

no ok ja tez tu czasami pisze posta o porade :D ale bez przesady:D no jak mozna zajsc w ciaze podczas pocierania sie w ubraniu no ludzie:D:D w ktorym wieku my zyjemy:D za niedlugo bedzie mozna podczas pocalunku w ciaze zajsc:D one nawet nie wiedza ze okres ze stresu badz bpo chorobie itd moze sie spoznic a najlepszy post byl kiedys taki: spoznia mi sie okres czy mozliwa jest ciaza ,zaznaczam ze nie wspolzylam nigdy:D:D no wziac w leb walnac i do ksiazek te puste kapuchy wsadzic:D:D musze to gdzies rozladowac:D

Gość olga345
Nie tylko małolaty pytają o takie bzdury. Mówi się, że seks nie jest dla dzieci, a mi się wydaje, że nie jest dla nikogo kto nie jest gotowy na dziecko. Dorosła kobieta pisząca, że jest w ciąży i nie chce mieć dziecka niczym się nie różni od takiej małolaty. Bo dlaczego niby seks nie jest dla dzieci ? Czyż nie dlatego, że nie są gotowi na dzieci ?

Gość hulabo
no fakt, nie da sie ukryc ze nie ktore pytania jednak sa jak z kosmosu :D ale wtedy to sie juz jest na 100% pewnym ze pisza to mlodziutkie panienki albo jakis prowokator ;p