Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juihnjed

Czy urazilam jego honor

Polecane posty

Gość juihnjed

pamietacie opowaidalam wam o moim chlopaku , ktory wytatulowal sobie "jp" ... Spotkalam sie z nim i tak jak wam napisalam, powiedzilm i jemu co o tym mysle, nie bede udawac, ze to robi na mnei wrazenie i mi sie podba ... Oczywiscie wcale nie bylo mu do smiechu, zaczal gadac, ze jestem nienormalna, i ze to jest jego cialo i ze nie interesuje go moje zdanie ;] ( swietnie po 4 latach nie inetersuje go to co o tym mysle ) Oczywiscie nie chcialam sie obrazac, chciala poznac moje refleksje to poznal i tyle Ale oczywiscie zaczal sie unosic i postanowil, odwrocic kota ogonem i obrazil sie o to, ze powiedzilm moejje siostrze , ze zrobil sobie taki tauaz i ze ona pewnie pwoie moim rodzicom co to znaczy i beda sie na niego krzywo patrzec heh az taka glupia nie ejst by im to mowic ... Ale nie wiem co za roznica, czy bym ja jej pwoiedzila, czy sama by to u niego zoabczyla, przeciez z biegiem czasu wszyscy to zobacza bo nie jest w jakims skromnym miejscu . Niue odzywamy sie do siebie, znaczy sie ja to moglabym normanie z nim rozmawiac, ale ze on nie chce, bo uwaza ze naleza mu sie przeprosiny.Twierdze , ze nie mam za co go przepraszac. To po porstu zachowanie urazonej meskiej dumy ....(?) Nie jestesmy juz goownairzami, ale on sie wciaz tak zachowuje, a przy tym ciagnie i mnie w takie zachowanie.

Gość juihnjed
na tematy o cipkach to odpisujecie, a na troszke normalniejsze to juz nie potraficie ;] swietnie oby tak dalej

Gość asfdasfsdgffgsg
jp tzn? JAN PAWEL? :D:D

Gość jestem tez kobieta
jesli poczul sie obrazony, to co ci szkodzi go przeprosic. Chlopak ma racje to jego cialo. Tak zrobil bo tak uzlam za sluszne. To on ma racje. Przepros go. Jesli sie obraza to znaczy ze jest wrazliwy. Moj nie potrafil sie obrazic nawet jak mu wygarnialam. Po prostu nie mial uczuc.

Gość juihnjed
"jp" - jebac policje :) no dobrze, ale ja nie chcialm sie z nim klucic, wiedzil, ze nie podbaja mi sie tatuaze, ale wiem ze nie moglam mu zabronic i nei zabronilam, ale jak chcial poznac opinie po tym jak mi go pokazal to mu powiedzilam, ze dla mnie takim tekstem pokazal swoja niedojrzalosc i mi sie nie podoba tyle . On bylw stanie mnie skrytykowac, gdzy chcialabym powiekszyc sobie usta w przyszlosci to nazwal mnie idiotka - i jakos sie nie obarzilam, a znioslam to co gadal i jak sie smial:) Wczesniej jego plany na tatuaz byly ambitnijsze , a nagla mu odbiloi takie cos zrobil ;/ Wykozystal to, ze wie o tym moja siostra i postanowil sie obrazic o to, ze jej powiedzilam , jaby nigdy maial sie nie dowiedziec ;] I co powinnam przepraszac go za to, ze wie o tym moja siostra ???- bo ja mysle ze chyba nie bardzo ;/ - podbno o to sie obrazil ;] tak powiedzial bynajmniej, ale ja mysle , ze urazilam go juz krytykujac jego tatuaz

Gość juihnjed
no i jak myslicie ??? bo ja juz zaczynam sam nie wiedziec , co mialm go oklamywac i poglaskac za madry teks na przyszlosc ;/ , spoko przeciez nie ebde sie z nim rozchodzic o to bylabym juz wogole glupia , ale powiedzilm co o tym mysle i juz, nie chcial znac mojego zdanie przed to poznal po

Gość juihnjed
jacys malo rozmowni jestescie dzis ;/ dobra niewazne,nie ebde sie prosic , milego dnia ludzie

Gość glupoty wielkie
chaotycznie piszesz, przeczytalam tak raczej nie dokladnie, aleee... zrozumialam, ze twoj facet ma ten tatuaz, haha, to dla mnie reszta juz jest niewazna. co to za dziecinada? on sie w jakiegos malolata bawi? hahahahaha, no ludzie swieci, przeciez to jest tak zalosne, ze w ogole szkoda gadac. Jakby moj facet zrobil sobie taki tatuaz, to bym go ostro obsmiala i nie chciala wiecej gadac! no wstyd normalnie, wstyd!!