Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietkaaaaaaaaaaaa

dlaczego zawsze tak jest ze dziewczyny pokroju......

Polecane posty

Gość mietkaaaaaaaaaaaa

blachar czy normalnych dziewczyn dla których najwazniejsze sa kasa u faceta i wielkosc - zawsze maja facetów a dziewczyny dla ktorych to istotne sa olewane przez facetów :(

Gość kocinka1234232
a nieprawda, nie zawsze tak jest.wiem z autopsji:) otoz nigdy nie lecialam na kase choc nie pochodze z najbogatszej rodziny.i zajebisty, przystojny chłopak mnie wział:)

Gość mietkaaaaaaaaaaaa
dla ktorych to istotne NIE JEST* tam mialo byc!!!!

Gość mietkaaaaaaaaaaaa
no to masz szczescie :( juliusz no nie gadaj ze tak nie jest.....przeciez mam oczy

co rozumiesz pod pojęciem normalna dziewczyna :o ? tylko nie pisz zadbana itp bo wtedy wiadomo ,że jesteś brzydka :p

Cała rzecz rozgrywa się na poziomie samooceny. Laska, której zależy jedynie na kasie i przyjemnościach wie, jak ma zdobyć faceta, po prostu pokazuje mu, że dla niej on jest nikim, że ma takich jak ona na pęczki.... a dziewczyna, której jedynym celem jest miłość, dla faceta zrobiłaby wszystko. I tu pojawia się problem, bo zgodnie z męskim podejściem do świata, potrzebują oni troszkę rywalizacji w życiu, a o dziewczynę z maślanymi oczętami nie trzeba przecież rywalizować i męskie ego jakoś się szybko taką nudzi

Gość mietkaaaaaaaaaaaa
normalnych - czyli nie blachar ale ja wcale nie robie maslanych oczek ani tez nie jestem typem slodkiej (chociaz wielu twierdzi ze tak :O ), naiwnej, dajaca sobie w kasze dmuchac istotki dla której najwazniejsze jest rodzinka i ktora bedzie zawsze zabiegac o faceta... NIE! poprostu ja potrafie sie cieszyc drobnymi rzeczami i tym co jest a widocznie wielu facetów tego niedocenia :O ot co i widze ze faceci maja chyba jakies rozdwojenie jazni bo najpierw wyzywaja wszystkie dziewczyny od kurew bo leca tylko na te 2 rzeczy ale dziwnym trafem lgną do takich jak muchy do gówna :O

Gość mietkaaaaaaaaaaaa
a swoja drogą czy piekno to nie zadbanie?? :P

Gość mietkaaaaaaaaaaaa
a to nie znam :P

Gość leworęczny on25.5
Jak blachara szuka kutasa z kasą to dostaje to czego szuka , też zacznij szukać kutasa to znajdziesz. Jeśli chesz go mieć a nie zależy Ci specjalnie na jego jakości to nie powinno być problemu.

Gość jkl
moze ogladasz sie za niewlasciwymi, czesto takie super ciacha szukaja dziewczyny wsrod blachar, z czasem sie jednak okazuje, ze ci kolesie to puste maszynki do seksu i na dluzsza mete nie da sie z nimi wytrzymac, jesli jest sie wartosciowa, madra osoba. nie wiem czy chcialabys chlopaka, dla ktorego najwazniejsi sa koledzy, ich opinia i wspolne imprezki bez ciebie, czy przesiadywanie pod blokiem :O