Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejuojejuuuuuuu

Syfek na ustach

Polecane posty

Gość ojejuojejuuuuuuu

A raczej nad ustami... jak napinam usta, to sa nad nimi takie male biale kuleczki, nie widac ich jak mam normalna mine. Ale ostatnio jeden syfek sie jakos 'uaktywnił' i zaczal rosnac, bolalmnie wiec sie go pozbylam, poczywiscila usta i go wygniotlam... dzis wstaje rano, patrze do lustra a yu taka ropa... babel mi sie zrobil, czuje ze w srodku dalej cos jest :/ale nie bede tego dotykala, nie chce miec blizny... dziewczyny, co ja mam z tym zrobić? czekac az samo zejdzie? posmarowac czyms na noc? moze to wygrzac i ropa sama wyjdzie..? wygladam jak kaczka :( a mam dzis randke :D!!

Gość ojejuojejuuuuuuu
up up:

Nie są to czasami prosaki ? takie grudki (bardzo małe ) wypełnione ropą ? Yyy.... moze Metronidazol w żelu kup za 3.66 w aptece , niby jest na recepte ale sprzedają Ci go bez problemu ;) Ale do wieczora Ci to nie zniknie jak coś to posmaruj wieczorem jutro rano nie powinno być śladu ;)

Gość ojejuojejuuuuuuu
moze potraktowac to azulanem? bolii

Gość ojejuojejuuuuuuu
no są to takie małe grudeczki z ropą.. tzn jak to na recepte ale BEZ PROBLEMU sprzedadza? :Dna czym polega jego dzialanie? mozna powiedziec ze ten ' uatywniony' to rana ktora piecze:/a w srodku dalej jest ropa.To okropne

Gość ojejuojejuuuuuuu
no okej.. zakupie. dzieki. tak sobie teraz czytalam na interencie o tych zaskornikach i innych.. ze nie da sie tego pozbyc na zawsze :/ mam to po tacie... jakos mnie to zdolowalo. Myslalam ze to kiedys minie

Gość ojejuojejuuuuuuu
wkurza mnie to juz wszystko.. wszystko ma jakies ale. Jezeli kosmetyczka, to nie za duzo bo sie cera poniszczy, jezeli mocneijsze srodki to przyjdzi eze zdwojona siłą wiec nie, opalanie - to samo co srodki, juz nie mam siłyyyyyyy... pojde do dermatologa

Gość ojejuojejuuuuuuu
Gnojek z tego PROSAKA, i tyle. a apteki juz zamkniete...

Gość jejujejuejuejue
mozektos sie jeszcze wypowie?

Gość jejujejuejuejue
podnoszee

Gość lkjhgfd...
mam teraz to samo.jak chialam wydusic to mi podlazo ropa i wyglada jak mega opryszczka.powoli sie goi.przylozylam wacik z davercinem(plyn)wypalilo gnojka ale zostal strupek ochydek:P sprobuj:)

Gość jejujejuejuejue
no i nie sprzedali mi .

Gość Czarna018
ja ma identycznie to samo co napisała autorka normalnie nie widac ale jak skóre naciągne to jest ich tam pełno:/ niewiem co z tym robic. podobno jak tak ktos mai syfki ciagle tam wyskakuja to ma w sobie taka baktyerie juz itrzeba ja leczyc antybiotykami. mi dzius znow wyskoczyl nad ustami tak mi usta spuchly a nie mam zadnej masci tylko jakas clotrimazolum nawet niewierm co to :/