Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dno

moje zycie to jedno wielkie dno

Polecane posty

Gość co za dno

nie mam znajomych, nie mam rodziny, mieszkam za granica, nie mam zainteresowan, nie robie nic pozytecznego, tylko to co musze absolutne minimum a i tak czasem odpuszczam sobie rzeczy absolutnie niezbedne. nie wychodze na imprezy, nie bawie sie do bialego rana bo nie mam z kim, spotykam sie od dwoch lat z kims kto nie traktuje mnie powaznie i vice versa, widujemy sie od tak, zeby zabic dzien. mam jakies tam marzenia ale nie chce mi sie ich zrealizowac bo ledwo zwlekam sie z lozka rano do pracy, nie mowiac juz o jakis innych rzeczach. czekam na smierc.dzieki :(

Gość muzina w Polski
nie mam znajomych,---> dlaczego? nie mam rodziny, ---> dlaczego? mieszkam za granica,----> wow!gratuluję:) jak Ci sie udalo wyrwac z Polski ?? nie mam zainteresowan, nie robie nic pozytecznego,----> skąd ten stan? co się dzieje?

Gość co za dno
nie mam znajomych bo nigdzie nie wychodze a jak dzwoni do mnie jakis stary znajomy to mi sie nie chce nigdzie isc bo z taka geba nie bede sie pokazywac wsrod ludzi nie mam rodziny bo mieszkam na innym kontynencie,dzwonie do domu raz na 3 miesiace jak mi sie chce. im sie nigdy nie chce 'wyrwalam' sie z Polski kilka lat temu ale teraz tego zaluje, chcialabym wrocic, isc na studia, bo tutaj nie mam szans (i to mnie dobija) ale z drugiej strony nie chce zostawiac tego co mam tutaj (nie za wiele tego) a i tak jak raz na rok pojade do Polski to po dwch tygodniach chce mi sie wymiotowac tym krajem i przysiegam sobie ze nigdy tam nie wroce. acha i jeszcze zeby nie bylo to zarabiam malo, moglabym wiecej jakby mi sie chcialo ale ze mi sie nie chce to zarabiam ledwo na rachunki, jedzenie i jakiegos ciucha raz na 2 miesiace. nic nie robie i nic mnie nie obchodzi bo jestem chyba chora psychicznie i juz nic mi nie pomoze. jedyna radosc w moim zyciu to ten moj niby chlopak z ktorym sie widuje raz w tygodniu, ale on nie chce mnie na powaznie, i juz sie z tym pogodzilam, zaakceptowalam i tak sobie zyje w zawieszeniu.

Gość muzina w Polski
sluchaj, ja tak bylma z kims kto mnie traktowal niezbyt powaznie 2x i na dobre mi to nie wyszlo. Uwaza, zebys nie zaszla w znim w ciaze, bo w tedy to by byla tragedia skoro jest taka sytuacja. Masz jakas depresje z tego co widze...czy Ty masz tam jakichkolwiek znajomych?

Gość muzina w Polski
a z tym facetem ti jaki charakter ma ta znajomosci - erotyczny czy platoniczny?

Gość ghghfgh
hahaha no to masz to co chcialas :) myslisz ze ktos bedzie zebral w nieskonczonosc o to zebys wyszla z nim gdzies?? :O zalosc...

Gość muzina z Polski
masz znajomych poza pracą?

Gość co za dno
mam jedna kolezanke, ale nie lubie sie z nia spotykac bo ona ma idealne zycie, faceta najlepszego na swiecie i sie smieje z moich problemow. a ten moj 'chlopak' to dla niego to jest 'milosc' erotyczna a dla mnie platoniczna. nic z tego nie bedzie bo nigdy go nie dostane, on jest z 'wyzszych sfer' i nigdy nie wezmnie mnie na powaznie, ale jak juz napisalam nie przeszkadza mi to wiecej, bo nikogo innego sobie nie znajde, kto by mnie chcial :D dzieki, ze sie zainteresowalas, to milo z Twojej strony.

Gość co za dno
ej no ja wiem ze nikt nie bedzie zebral o spotkanie ze mna :D ja wiem jaka jestem glupia i beznadziejna, nikt mi tego nie musi uswiadamiac. tak tylko zalozylam ten temat,bo nie mam komu powiedziec,nie unos sie juz tak :->

Gość muzina z Polski
a terapia? jakaś grupa wsparcia? stnieje przeciez coś takiego nawet tam gdzie jesteś

Gość co za dno
nie mam znajomych. jedyny moj znajomy to ten facet i kolezanka, ktorej nie lubie az tak. o sorry jeszcze jeden facet niby kolega ale wydaje mi sie ze on chce mnie wykorzystac seksualnie wiec nie bede sie z nim kolegowac, juz jednego takiego mam.

Gość muzina z Polski
facet to zwierze seksualne wiec sie nie dziw. A w Polsce tez tylko pracowalas? Moze zanidbalas zycie towarzyske, ale wydaje mis ie ze emograntom jest trudniej sie zasymilowac i miec znajomych. Kurcze jestes w trudnej sytuacji .:o

Gość muzina z Polski
musze odejsc od kompa, ale zaraz wroce🖐️

Gość muzina z Polski
sluchaj ja sie z Toba nie spotkam, ale mozesz przeciez poszukc znajomych tam gdzie mieszkasz. I rownoczesnie poszukac grupy wsparcia, nawet do grup Anonimowych alkoholikow trafiaja czasem ludzie, ktorzy maja inne klopoty psychologiczne,. Czesto okazuje sie nawiasem mowiac, ze tez mnie przechlapane w rodznnym domu ale to juz inny temat.

Gość muzina z Polski
dokladnie -masz deprechę :( Jak chcesz to mozesz ze mna popisac, jak Ci to cos pomoze Moj mail----> anya2 malpa o2.pl

Gość jakbym czytała o sobie
z jednym wyjątkiem - ja nawet takiego faceta nie mam:)