Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz..

mam dość życia i myślę o śmierci

Polecane posty

Gość tomasz..

zaplanowalem już jej sposób

Gość tomasz..
:(

Gość Malkontent netowy
aster290 - to twoje IP? :P 74.125.77.113

Gość samobójcy po śmierci
maja podobno przesrane pan Bócek znowu ich przysyła na ziemię tylko tym razem mają jeszcze gorzej - rodzą się brzydkie, głupie w patologicznych rodzinach i cieeeeeeeeeeeeeeeeeerpią strasznie więc się jeszcze leszczyku zastanów nad konsekwencjami, chyba nie jesteś aż tak naiwny że sądziśz iż można stąd uciec :P

Gość zapytanko ...
mnie to forum tez doluje i przyprawia o chore mysli. po prostu nie zagladaj tu wcale albo rzadko to ci przejdzie :)

Gość nic nie kumasz laska
dlaczego Bóg miałby pomagac jak jesteś tu za kare i masz sie doskonalić? Bóg znany z religii nie istnieje, to jest zupełnie coś innego, sa tam róźne istoty, bardzo potężne i nie jesdna a więcej...może to kosmici którzy wyprzedzają nas rozwojem o miliony lat ( wyobrażasz sobie jaki poziom osiągnie ludzkośc za 1 mln lat? ) myślisz schematami dlatego nie widzisz prawdy......tak skomplikowany organizm jak człowiek nie powstał sam z siebie, zegarek czy samochód stworzyli ludzie w jakiś celu moca swoich umysłów a kto i w jakim celuu stowrzył maszynę o nazwie ciało? i zamknął w tej maszynce dusze aby podróźowała po trójwymiarowym planie ludzkiej egzystencji cos jest po dugiej stronie, ja to wiem

w książce Życie pośnierci autorka, medium porozumiewająca się z duszami zmarłych opisała co się dzieje z duszami samobójców. W swoich seansach spirytystycznych, rozmawiała z duchami samobójców, którzy przekazali jej co się z nimi dzieje. A mianowicie, każdy ma dany swój czas pobytu na ziemi. Jedni 150 lat inni jeden dzień i jeśli ktoś ma dane być na ziemi 80 lat a popełni samobója w lat dajmy na to 20, to przez pozostałe 60 lat, jest zawieszony między życiem a śmiercią, ani żywy ani umarły, błąka się gdzieś w ciemnościach, a jak już dojdzie do tego swojego czasu, to nie pamięta dlaczego się błąkał tyle czasu gdzieś w przestrzeni i błąka się nadal, ogólnie przeyebane, jak za życia , tak i po śmierci.

Gość nie wymądrzaj się
bo sama tez mu w niczym nie pomogłaś