Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a a a allegro

pytanie o allegro

Polecane posty

Gość a a a allegro

cześć ma do Was pytanie o aukcje allegro:) nie jestem w tej kwesti doswiadczony więc pytam Was. Mam cos do sprzedania za co chcialbym kilka stów ale jak dam cene minimialną to bedzie mnie to sporo kosztowac a boje sie ze nie zostanie osiągnięta. Moje pytanie: Czy jak dam cene 1 zł a potem już się kilka ofert nazbiera a nie bede zadowolony to moge odwołac aukcje i oferty? płace coś wtedy? Mówię o końcowce licytacji.

Gość najpierw musisz odwolac
oferty, potem zakonczyc aukcje. I napisz tekst w opisie, ze "zastrzegam sobie mozliwosc zakonczenia aukcji przed czasem"

Gość a a a allegro
e to spoko nie bede za to płacić:) wielkie dzieki:)

Gość pięękna
no nie mow, ze moj plakat chcesz sprzedac :S

Gość a a a allegro
a dasz autograf?:P ;)

To jeszcze zadam pytanie:) skoro laska wylicytowała coś za 100zł, to dlaczego mi przyszło w mailu że koszt to jest 60zł? czy to się liczy poprzednia cene czy jak?:O

Sporo ? dwa złote za cenę minimalną Groteska Ty wystawiałaś aukcje ? i jaki koszt , bo normalnie to otrzymujesz formularz z cena końcową . A koszt wysyłki , , jesli kupiłaś coś cięzkiego (25-30kg), to koszt wysyłki kurierem , dla osoby prywatnej moze wynosić 60 zł , jesli nie ma podpisanej umowy z firmą kurierską .