Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowana lafirynda

farbowanie 2 razy w ciągu dnia

Polecane posty

Gość farbowana lafirynda

hej mam takie pytanie, otóż mam naturalne bardzo ciemne brąz włosy, dzisiaj zafarbowałam je na kasztanowo to złapało mi tylko odrosty które są teraz rudo brązowe a cała reszta taka jak była czyli prawie czarna [zły] chce je od razu przefarbować na czarno farbą casting mam nadzieję że to mi przywróci mój dawny kolor :( moje pytanie jest natomiast takie czy mogę w ciągu jednego dnia 2 razy zafarbować włosy? czy to je bardzo poniszczy? czy może lepiej poczekać a jak tak to ile? :(

Gość farbowana lafirynda
help!!! :(

nie farbuj na czarno bo bedziesz miała kolor który zupełnie nie bedzie ci pasował postazejesz sie o ładnych pare lat, proponuje gorzką czekoladę któa jest ciemna ale nie czarna, albo brązy z garniera lub casting color, nie czarny!!! a z farbowaniem poczekaj chociaz jeden dwa dni jak juz chcesz zafarbowac ja kiedys zafarbowałam jednego dnia 2 farbami i mam siano zamiast włosów

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie farbuj na czarno, idz do fryzjera to ci cos poradzi. choc nie oczekuj cudów od razu. trudno jest sie pozbyc od razu czarnego. a tak na marginesie, moja siostra czesto, a wlasciwie zazwyczaj, jak farbuje wlosy, to kupuje kilka farb, bo jak sie jej cos nie spodba to przefarbuje i ma zajeb** wlosy. kazdy jej mowi, ze jej kiedys wypadna, ale jednak nie, sa geste i mocnee ;p

a potrafi farbowac ze 3 razy w ciagu wieczoru.. ;p cwaniaara ;-D

a jesli koniecznie chcesz miec ciemne wlosy, to moze toner? on jest odzywczy, nie niszczy wlosow, a wrecz przeciwnie odzywia i sp;arwia ze sie blyszcza. ale taki zabieg mozliwy jest chyba tylko u fryzjera :-D

Gość farbowana lafirynda
ale spokojnie ja już nie raz miałam czarne włosy zafarbowane i u mnie to wygląda naprawde bardzo naturalnie (o ile to możliwe przy czarnych farbach;)) bo mam ciemna karnacje i ciemna oprawde oczu więc o to się nie martwcie że mi nie pasuje czy cos.. po prostu boję się że własnie mi zrobi siano ale no ok poczekam do jutra czy cos z farbowaniem na wszelki wypadek heh..