Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

dobry podklad na blyszczaca cere pomocy!!

Polecane posty

Gość violettt

moja cera zrobila sie okropna i nie mam pojecia co jest przyczyna;/ w godzine po umyciu robi sie swiecaca i strasznie tlusta az mi sie palec slizga jak pzrejade po policzku;/ poleccie mi cos jakies kosmetyki dobry podklad czy juz sama nie wiem co moze jakies domowe sposoby na to macie? help!

Gość 34wg5234q
Po pierwsze zastanow sie co sprawilo ze zaczela sie blyszczec, moze masz nowe kosmetyki, albo nie uzywalas kremu i sie przesuszyla...

do mycia polecam zele zamiast mydeł przede wszystkim.Jest taki nowy zel aa matujacy całkiem niezły.ja uzywam czysta skóre delikatny żel-krem jak dla mnie rewelacja ale opnie sa rozne.Podkałam aa matujacu niezły za rozsadna cene.

Gość cbhfgh
podklad mineralny

Gość 34wg5234q
Co osoba to opinia, ja uwazam ze lepiej jest stosowac płyny micelarne itp niz żele, które trzeba zmywac wodą, bo woda wysusza skórę. Co do kremów takich "drogeryjnych" to wiekszosc tych wlasnie matujacych po prostu wysusza skórę, co skutkuje zwiekszeniem wydzielania sebum i swieceniem sie, wiec koło sie zamyka.

widzisz a mnie płyn micelarny tak wysuszył skóre ze hey:) nie uzywam kremu matujacego,bo jakos nie zdawał egzaminu.Stosuje krem sopot spa jak dla mnie jest ok a w ciagu dnia matuje skóre bibułkami.Poza tym pod podkład stosuje bazę wygładzającą dax kaszmir fajnie sie rozprowadza i na długo matowi skóre.niestety nie na cały dzien:)

widzisz a mnie płyn micelarny tak wysuszył skóre ze hey:) nie uzywam kremu matujacego,bo jakos nie zdawał egzaminu.Stosuje krem sopot spa jak dla mnie jest ok a w ciagu dnia matuje skóre bibułkami.Poza tym pod podkład stosuje bazę wygładzającą dax kaszmir fajnie sie rozprowadza i na długo matowi skóre.niestety nie na cały dzien:)

Gość 34wg5234q
I wlasnie niestety dlatego musimy testowac, testowac i jeszcze raz testowac :( JA teraz bede probowala przerzucic sie na podklad i puder mineralny, ale niestety u nas jest mało prawdziwych mineralnych kosmetykow, wiec wyprobuje te tanie ale polecane - podklad essence i puder dr jadwigi - JA tez sie swiece, skóre mam mieszana i swiecę sie w jakas godzine po nalozeniu makijazu. Bibulki matujace sa drogie,wiec wiecie co polecam?:) bibule, taka zwykla z papierniczego, biala - pociąć na male kawalki i nosic ze soba - super wchlania a kosztuje grosze.

ja znalazłam bibułki firmy marion nie sa drogie sprawdz:) A mineralny podkład ma równiez firma delia cena ok 13 zł ,nie próbowałam wiec nie wiem jaki jest aczkolwiek mam kilka kolezanek które sobie go chwalą,