Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magically

STRASZNIE CHUDE NOGI . POWIEDZCIE PROSZE CZY SĄ CHUDE NAPRAWDĘ.

Polecane posty

Witam. oto wymiaty moich nóg: Udo- 57 cm Środek uda- ok. 48 cm Łydka- 34 cm Kostka- 23 cm. Dodam, że mierzę ok. 175cm i mam długie nogi. Czy one są naprawdę takie chude? i czy z takimi nogami mogę nosić obcisłe spodnie. Bo dzisiaj miałam założone takowe i od razu każdy to zauważył.

Ale ja z tego powodu mam straszne kompleksy. Chcę znać PRAWDZIWĄ opinię innych.

Gość wklej zdjęcie zeby bylo widac
wymiary duzo nie mowia

Gość Malina17
Mowiac po wymiArach to mam takie same i mam udo chudsze tyle ze tobie moze sie wydawac ze masz chude nogi bo tluszcz maskuje ci to ze masz dlugie te nogi a uda u mnie bardziej sie w oczy rzucaja bo mam ktotsze nogi

Oj przepraszam w najszerszym miejscu uda mam 54 cm. W sumie te pomiary uda to czasami niewiadomo gdzie mierzyć ;/. Nie mam obecnie możliwosci wklejenia swojego zdjęcia, ale znalazłam w google zdjęcie podobnych nóg do moich. http://republika.pl/blog_oe_3866272/5006218/tr/57f9a4a096c10d5dd44e1ce2f400ba42_14_19_0.jpg Jeśli chodzi o tą dziewczynę na zdjęciu to górne partie ciała mam troche grubsze od niej, ale nogi bardzo podobne ma do moich.

Rzeczywiście patykowate bardzo, przykro mi :(

nogi są bardzo fajne , nie wiem jak mozna miec kompleks za chudych nóg

Powtórzę wypowiedź kolegów/koleżanek z powyżej:)wymiary nic nie mówia:)Ja mam 57cm w udzie,a jestem o 10cm od Ciebie wyższa i nie jestem chuda.Jednak patrzać na to zdjęcie,to masz szczuplutkie nózki,sama bym chciala takie miec:)zakladaj spodniczke i do parku:)Super,super,nogi są Twoim atutem!

powinnaś być modelka 175 - taka szcupła budowa to w sam raz do tej pracy :)

moja kolezanka ma podobne i w spodniach spoko wyglada jak modelka ale w kiecce masakra :o

Właśnie pokazałam to zdjecie mojej mamie i stwierdziła, że taka chuda jak ta dziewczyna to nie jestem napewno. Może przesadzam rzeczywiście. szayba ------> może rzeczywiście jestem chudzinka, ale na modelkę jestem po mimo wszystko za gruba. Przy 175 cm mam jakieś 54 albo 55 kg. Podejrzewam, że modelki muszą być chudsze. Wiele osób chwali moje nogi. Są tez tacy co je krytykują. Najzwyczajniej w świecie trudno mi siebie zaakceptować do końca ;/.

Gość Malina17
''Stabilo Powtórzę wypowiedź kolegów/koleżanek z powyżej wymiary nic nie mówia Ja mam 57cm w udzie,a jestem o 10cm od Ciebie wyższa i nie jestem chuda.Jednak patrzać na to zdjęcie,to masz szczuplutkie nózki,sama bym chciala takie miec zakladaj spodniczke i do parku Super,super,nogi są Twoim atutem!'' cZY TY MASZ 195 CM? NIE MOŻLIWE !

Gość frelka18
Musisz miec znacznie mniej cm niz ta dziewczyna na zdejciu, ona ma w obwodzie max 50cm.

Gość hahahihihoho
Nie martw się, powinnaś raczej być dumna ze swoich nóg:) np ja mam w kostce 20cm w łydce 32 cm i w udzie 50 cm, a jestem 9 cm niższa, moje nogi są raczej masywne, więc ci, co krytykują Twoje nogi leczą kompleksy, nic więcej:)

tez uwazam ze ta dziewczyna z foty ma w najgrubszym miejscu max. 50 cm. Ja mam w najgrubszym miejscu 48 cm i uważam, ze nie pasują do mojej chudej góry \"grubszej anorektyczki\"... :D

Gość Malina17
staibo sorry ! pomylilam sie:P to ty modelką możesz zostać:)

frelka 18 --------> To było do mnie? Bo za bardzo nie rozumiem. Jeśli do mnie to możesz zobaczyc wyżej, że dopiero napisałam, że może rzeczywiście mam trochę grubsze nogi od tej dziewczyny. W udzie na pewno nie mam mnie niż 50 cm :)

Gość stu234
Witam Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog ( poród i prawa Rodzącej na sali porodowej ) http://bobbyy.pl/blog.php?id=195

Gość ojaojaja
oja. Przecież nogi ze zdjęcia mają gdzieś z 40 cm z najgrubszym miejscu na moje oko :D:D a 54 to ja mam i mam grube nogi. te są anorektyczne

Gość takie pierdoly to nie nam
Głupia prowokacja, 57 w udzie to bym sie pochlastala Ja mam 173 cm wzrostu, w udzie 50 cm sama gora, nad kolanem 34, lydka 34, kostka 19, nogi do nieba i nie sa najchudsze, sa piekne i w sam raz.

Gość takie pierdoly to nie nam
modelka na zdjeciu ma max 47 w udzie

Gość hahahihihoho
>Głupia prowokacja, 57 w udzie to bym sie pochlastala Powiedziała inteligentna... :/

dokładnie ;/. Myślisz, że nie mam co robić tylko zmyślać na forum? ;/

Gość masz strasznie grubasne nogi
:o nie nos obcislych spodni i spodniczek przy takich kolubrynach:O

Gość ukaszanka
Magically ale to już jest nuuuuuudne:O wrzuć jakieś zdjęcie i już, ocenimy skąd mamy wiedzieć czy są chude czy grube z opisu wychodzi,że normalne dawaj fote i nie marudź już:O:O

wzrost: 170 waga: 55,5 kg udo: 54cm łydka: 35cm i też bardzo chcę przytyć,ale nie potrafię ;/

Gość oooorety
ja mam 177 cm i 47 w udzie w najgrubszym miejscu, nie uwazam ze są chude, ale szczupłe