Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wejda

Antybiotyki a wczesna ciąża. Pomocy!!!!!

Polecane posty

Pomocy, dziewczyny! Jakieś dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że cytologia wyszła mi nie taka jak powinna. Dostałam antybiotyki: Unidox Solutab, Metronidazol i Fluconazole. Brałam te leki pięć dni, bo zaczęłam się dziwnie czuć (bolały mnie piersi, sutki, senność, zmęczenie itd.). Miesiączkę miałam dostać 08.05. (mam bardzo regularne cykle). Dzisiaj rano zrobiłam sobie test i pokazała się (blada, bo blada, ale wyraźna) drug KRESKA. Dzisiaj niedziela, więc do lekarza nie pójdę. Pomóżcie, dziewczyny, bo zwariuję ze strachu. Co mam robić? Jak te leki mogą wpłynąć na ewentualny rozwój dziecka?

Gość przeczytaj ulotke
czy moga byc stosowane podczas ciazy

Gość ja brałam
antybiotyk w 3 tyg. ciąży. Nie wiedziałam, że jestem :-) Było to lekarstwo na zapalenie gardła. Dziecku nic się stało. W przypadku twoich leków, nie wiem jak to jest. Tylko lekarz odp. Ci na to pytanie? A może to jednak nie ciąża?

Na ulotce testu, który robiłam było napisane, że jeśli kreska która się pojawi jest blada to i tak jestem w ciąży. Jutro z samego rana zarejestruję się do lekarza. Miałam tylko nadzieję, że ktoś o jutra trochę mnie uspokoi.:)