Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aga291988

Oryginalne tusze dior w super cenie!!! 30-33 zł OKAZJA

Polecane posty

Gość aga291988

Piszcie do mnie na gg jak jestescie zainteresowane 4020587 Cześć dziewczyny. Wiem, że nie jest to strona handlowa, ale może się skusicie- mam bowiem do zaoferowania tusze znanych firm w korzystnej cenie- bo sprowadzane z Anglii. Tusze są 100% oryginalne, wykupowane na wyprzedazach. Gdzie u nas cos jest nowoscia, u nich juz jest na wyprzedazy. Mam trzy rodzaje tuszy(ceny nizsze niz na allegro), świetnej jakości:) Którymi może jestescei zainteresowanymi, jeżeli tak?:) wystawię aukcje na allegro- dla bezpieczeństwa transakcji. A tusze będą w mig u Was w domu. Pioerwszy z nich: diva's lashes rich black pupa 10ml- Bardzo znana firma. Sklepowa cena w Polsce- 56,00 zł . U mnie 30,00 zł Sztuk mam 9. - Jak by ktoś chciał wziąć hurtowo od razu całe 9 sztuk i posprzedawac po znajomych. To sprzedam po 27,00zł DIOR ULTIMEYES 7,5 ml - cena sklepowa około 120 zł - u mnie za oryginalny tusz 33,00 zł. Sztuk mam 18- hurtowo sprzedam po 30,00 zł Dior Show 8ml- cena sklepowa za 11 ml- 110,00 zł. U mnie 29,00 zł - hurtowo 25,00 zł sztuk 25. . Jest ktos chetny???:) Wystawie aukcje na allegro. OPŁACA SIĘ DZIEWUSZKI!!! Nawet znajomym mozecie posprzedawac po 5 zł drożej:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować