Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdfhdhd

szamponetka?

Polecane posty

Gość fhdfhdhd

mam brazowe wlosy, chcialabym pofarbowac je szamponetka na rudo, ale zalezy mi na tym zeby kolor calkowicie zeszedl po kilku myciach. Jaka szamponetke wybrac? Bo czytalam ze palette nie zchodza?

Gość fhdfhdhd
czoko link nie dziala ;(

Gość fhdfhdhd
czyatalam o szmponetce joanny ( do 24 myc) ale podobno nie zchodzi ;(

Może Delia. Ale powiem szczerze, że nie wiem, czy schodzi na 100%, gdyż sama zawsze odnawiałam kolor regularnie. Wiem tylko tyle, że najszybciej schodziła ze znanych mi szamponetek.

Gość pollyanja
Kiedyś jak byłam u fryzjera to mi powiedział, ze jak chce być łysa to moge dalej stosować produkty koloryzujące Joanny ;)

Nie kupuj marion! Do tej pory pamiętam jak pofarbowałam sobie na bordo i 2 lata mi schodziło chociaż myłam głowę codziennie.

Gość wwwww
szamponetki firmy JOANNA schodzą po 5 myciac h

Gość wszystko jedno
nie masz czegos takiergo jak szmponetka do 24 myc, to normalna farba -zaleznie od wlosow moze sie zmyc nawet pzred 24 myciami ,ale jednak w wieksozci przypadkow kolor plowiejoie ale sie nie zmywa calkowicie ,wiec ma sie odrosty albo trzeba farbowac.

Tiaaa do iluś tam myć. Mnie się od wakacji to Bożego Narodzenia trzymało Wprawdzie nie był to później intensywny kolor, ale wyraźnie było widać rude refleksy( miałam na rudo farbowane). A później to obcięłam. Także już teraz nie wierze w coś takiego jak szamponetki, bo cholerstwo zostaje na włosach mimo bardzo częstego mycia. Przynajmniej u mnie:P