Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyp77

Yasmin-problem-pomocy

Polecane posty

Gość cyp77

Witam od 3 dni biore Yasmin to moje pierwsze tabletki wzielam tak jak lekarz zalecil w drugi dzien okresu jednak na 3 dzien okres zanikl co moze byc powodem? czy ktos z was tez tak mial? zdenerwowalam sie troche hmmm... innych objawow nie mam czuje sie dobrze,pozdrawiam

Gość ona 20
a czy przypadkiem nie mialas wziac pierwszej tabletki podczas pierwszego dnia okresu. Bo ja tez biore yasmin i jak zaczynalam brac to mialam wziac pierwszego dnia

Gość cyp77
lekarz poradzil aby wziasc 2 dnia aby byc bardziej pewnym ze to okres ,hmm nie wiem dlaczego tak sie stalo? dzis jest 3dzien i nie mam nawet plamienia nic,czy wogole jestem zabezpieczona teraz ? i co z okresem? co sie stalo ze sie zatrzymal?

Gość ona 20
w ulotce yasmin jest napisane ze trzeba wziac 1dnia okresu...i wtedy jest sie zabezpieczonym...moim zdaniem jesli sie wezmie 2 dnia to przez pierwsze 7 dni nie jest sie zabezpieczonym tak jak gdy sie bierze pierwszego dnia...hmm a przez tabletki mogl ci sie skonczyc okres widocznie tak dzialaja na ciebie tabletki

Gość anka159
popieram ona 20! powinnas teraz przez 7 dni stosowac dodatkpowe zabezpieczenie poniewaz nie przyjelas tabletki w 1 dzien okresu!