Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g l u p i a

Powiedziałam ze to koniec ale...

Polecane posty

Gość g l u p i a

tak naprawde nie chce konca... nie potrzebnie mu to napisalam. teraz zauje bardzo. co mam teraz zrobic???

Gość napisz do niego
i wyjasnij sprawe. Powiedz ze zalujesz tego co napisalas i wcale tak nie myslisz. Jesli on rowniez nie chce sie z Toba rozstawac to nic straconego. Okaz mu ze zalujesz tego i Cie ponieoslo. Jak Cie kocha to na peno zrozumie. Spotkaj sie z nim i pogadaj. Na drugi raz uwazaj na to co mowisz. Niektore wypowiedziane slowa w zlosci sa niepotrzebne.

typowe zachowanie kobiece. jak kobieta mowi wynos sie, albo koniec z nami, to ma prawie zawsze na mysli: walcz o mnie. a jak facet potraktuje jej slowa powaznie i znika z jej zycia to nagle swiat jej sie wali. mozesz mu tak wlasnie napisac...pewnie bedzie zdziwiony i nie zalapie o co ci w koncu chodzi. jak sie zachowa? nie wiem...to zalezy od faceta.

Gość g l u p i a
wlasnie chodzi o to ze boje sie do niego napisac. caly czas to ja pierwsza wyciagam reke do niego. i juz nie wiem czy mu naprawde na mnie zalezy i boje sie tego ze jak mu to napisze to wlasnie on mnie odrzuci. ;(

Gość napisz do niego
ale to Ty do niego napisalas ze to juz koniec. On na pewno sie pierwszy nie odezwie. Wyraznie dalas mu do zrozumienia, ze nie chcesz byc z nim.

Wybacz, ze to napiszę ale, byc może mu sie przysłuzyłaś tym, że zerwałaś... Gdyby mu zależało - walczyłby o Ciebie i prosił przynajmniej o jakieś wyjasnienie...

Gość g l u p i a
ale sami przyznajcie ze gdyby mu naprawde zalezalo to by sie odezwał...

Gość g l u p i a
nie mam pojecia co zrobic ;((

Desperat jakiś, żeby po zerwaniu miał pytać dlaczego, dlaczego ??? :D Za mózgiem kobiety nie trafię :P

Gość g l u p i a
napisalam do niego. wytlumaczylam mu wszystko. powiedzialam ze go kocham. on tez mi powiedzial ze mnie kocha. ale napisal ze musi sie zastanowic.

Gość g l u p i a
juz sie wszystko ułozylo ;] dziekuje wam ;* gdyby nie wy to chyba bym do niego nie napisala i by sie nic nie wyjasnilo ;]