Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikamala19

Nie winnna zabawa??? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Monikamala19

hej dziewczyny mama pytanie, wczoraj się z partnerem pieściłam, zrobiłam mu "loda" z wytryskiem w gardle, wszysto połknęłam, po 'lodzie' jeszcze chwile się rozkoszowaliśmy tą chwilą, po kilku minutach się na nim polożyłam i usiadłam. Niechcący dotnął (macną) mnie w wargi sromowe, może w zgórze łechtaczki max 3 razy i ledwo co poczułam. Penis mógł być lekko mokry, a jak zaczął mną się zajmować, mojego śluzu było bardzo mało. Teraz racjonalne myślenie, przed ledkie dotnięcie, nic się nie stało, bo penis nawet śladu nie powinien zostawić bo był ledwno co wilgotny, spermy napeno nie bylo, moze ten śluz, ale i w to wątpie, pewnie slina. Następnie partner wylizał mi tu i uwdzie, czyli posprzątał za sobą, potem się ubralismy i po kilku minutach poszłam to przemyć. Nic napewno nie dostało się do pochwy bo nie mialo jak. Moje myślenie powinno być racjonalne. zgadzacie się?

Gość abcabcabc
;)

Gość Monikamala19
jeju, się czepiacie, wiem że się pisze lekkie. Proszę o jakąś odpowiedź

Gość leworecznie tzyniczna marysia
niewinne chyba przez jedno n :o

Gość dobre bo polskie...
"posprzatal po sobie"...dobre nie boj sie w ciaze nie zajdziesz,przeciez wszystko polknelas:Dzreszt5a plemniki szybko"zdycahaj"na powiet5rzu.

Gość ja wiem jak jest poprawnie
"nie winna" pisze sie "NIEWINNA" Boże, widzisz i nie grzmisz:o

Gość monikamala19
Proszę nie czepiajcie się,to przez ten strach tylko powiedzcie co o tym sądzicie

Gość Lolekeek
Czy jezeli kochalem sie z dziewczyna podczas okresu bez zabezpieczenia i nie doszlo do wytrysku moze dojsc do zaplodnienia ?

Gość basiabo
do lolekeek .może ale tylko gdy dziewczyna ma krótkie cykle czyli od miesiączki do miesiączki czyli 18-20 dni i na dodatek cykli płodnych .raczej żadko spotykane .spytaj jakie ma długie cykle przy 24 dni i więcej na pewno nic sie nie stało .