Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brownxsugar

proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość brownxsugar

Witam mam dość nietypowe pytanie jednak bardzo proszę o odpowiedzi. Jeśli któraś z was drogie panie przyjmuje tabletki antykoncepcyjne ( i stosuje je jako jedyną metodę antykoncepcyjną, bez prezerwatyw) to czy partner w was kończy?? Bardzo proszę o wasze odpowiedzi. Jestem młodą kobietą, niedawno rozpoczęłam życie seksualne i trochę boję się zaufać tabletkom.

Gość ciekawaa dziewczynaa
Od 2 lat biorę tabletki, mój facet kończy w środku i jak widać skutecznie mnie one zabezpieczają.

Gość brownxsugar
ja dopiero zaczynam brać tabletki, właściwie to skończyłam pierwsze opakowanie, w dzień ostatniej tabletki nie użyliśmy prezerwatywy, jednak mój chłopak nie skończył we mnie,mimo to bardzo się teraz obawiam, bo nie wiem czy można ufać tym tabletkom.

Gość to na twoim miejscu nie truła
bym się tabletkami i nie zaburzałabym swojej fizjologi jakbym miala się obawiac i dalej gumki stosować.

Gość fdfer
tbaltki chronia w 100% te 99,9% jak pisz to te laki co bioraz zawsze tabletki o tej samej porze, ten 0,1% to te ktore zapominaja i wpadaja. Od 1 tabletki jestes zabezpieczona i nie ma sie co bac.

Gość brownxsugar
najgorsze to uczucie, że coś mi sie w brzuchu zagnieżdża ;/ ale wiem że po 2 dniach od zapłodnienie nawet nei byłoby objawów... ahh ta wyobraźnia...