Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brownxsugar

gdzie kończyć???

Polecane posty

Gość rybcia 27
wlasnie!tez polecam ta strone co kolezzanka wyzej dala.!!dobra jest!na pewno ci odpowie!

sheep23 --- dobre to z tymi Chinami :)....ale wiesz, ze w Chinach to co powiedzą to jest święte i po grób prawdziwe !!! co wmówią to obywatel uwierzy !!!

Gość brownxsugar
dzięki własnie sobie czytam:) jednak stosując tabletki nie zażyłabym tych 72h po, bo w koncu skąd miałabym wiedzieć, że zaszłam w ciążę..

hehe ja wogole sie dziwie ze ludzie wieza w to co jest napisane" co powiedza w Chinach":D no wsumie masz racje 72 po bardziej dla tych co sie nie truja:D

wiem ze to nie ta sama przyjemnosc ale tez mozna stosunek przerywany:)

Gość brownxsugar
zastanawia mnie to dlaczego kobieta która sie zabezpiecza wydaje tą kase na tabletki i zachodzi w ciąże, a ktoś nieodpowiedzialny leci na czuja zero bezpieczenia, i nie zachodzi w ciążę, albo starają się ludzie o dziecko i nie mogą!!czemu tak jest

Gość brownxsugar
zabezpieczenia*

zdecydowana większośc ludzie stosuje stosunek przerywany... i ja się do takich zaliczalam, ale na szczęście luby nie był egoistą i dla niego priorytetem byly wpierw moje przyjemności, potem jego :D :D dlatego niekoniecznie musi to być rezygnacja z przyjemności...:)

Gość abcabcabc
dla mnie przy stosowaniu tabletek wpadaj te ktore albo zapomna przyjac, zwymiotuja, maja ostra biegunke albo przyjmuja leki ktore obnizaja skutecznosc