Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplatana w chaosie

Zagubilam sie w zyciu.Ktos moze postawic tarota??

Polecane posty

Gość zaplatana w chaosie

:(

Gość zaplatana w chaosie
pomocy

Gość zaplatana w chaosie
kilka razy mi sie sprawdzilo.....a tak sie pogubilam z ejuz nie wiem co myslec

Gość Wiwanna
Może lepiej przedstaw swój problem.A może ktoś tutaj coś ci poradzi ze szczerego sera, mądrości życiowej lub swego doświadczenia.

Ja w sumie nigdy nie miałam stawianego tarota. Ale nie wiem czy bym uwierzyła, w coś co ktoś napisze na forum... Także popieram przedmówczynię!:)

Gość Wiwanna
*serca

Gość zaplatana w chaosie
no wiec tak mam 23 lata ..kiedys bylam w ziwakzu 2 lata ktos mnie zostawil bardzo to przezylam, potem pojawil sie on....byl tak dobry...bylismy tak szczesliwi ale 9msc temu wszytsko zniszczyl....tydzien temu z nim zerwalam.Jest mi strasnzie ciezko, ze znowu mi nie wyszlo.Przez te cale lata byl przy mniej moj przyjaciel....dzis zaczyna pojawiac sie miedzy nami cos wiecej a jak zamiast dac mu szanse tak bardzo sie boje:(

Gość gf
postawilam tarota chaos widzem

Gość gf
i zaplatanie

Jesteś jeszcze młoda i całe życe przed Tobą, a takie doświadczenia też czegoś uczą. A czy Ty czujesz coś do swojego przyjaciela? Czy po prostu chcesz zapełnić pustkę po porzednim facecie?

Gość zaplatana w chaosie
powiem tak....9msc temu moj byly powiedzial pewnego dnia bez powodu: wiesz przestaj mi na Tobie zalezec...i wsyztsko sie posypalo staralm sie ale on tego nie docenial.Moj przyjaciel byl jednym z pwoodow zerwania...bo wiedzialam ze bedzie przy mnie ze obetrze kazda laze i jest.Jest na kazde moje zwolanie, siedzi ze mna i wyciera lzy.Ja chyba potzrebuje czasu....zalezy mi na nim a jednoczesnie tak strasnzie sie boje choc nie wiem czemu bo jets przy mnie od 7 lat nigdy nie skrzwdzil

Gość Wiwanna
A czy ten z którym zerwałaś zrobił coś co całkowicie przekreśla ten związek? Bo ty pewnie jeszcze go kochasz i dlatego nie potrafisz otworzyć się na nowy związek, dość trudna sytuacja z tym przyjacielem, a co do niego czujesz?

Gość zaplatana w chaosie
nie nie kocham....ale czuje sie strasnzie pokrzywdzona.Przez te 9 msc ciagle mnie krzywdzila a ja sie staralm i wiezrylam ze sie zmieni.Ale jest mi bardzo przykro ze tak sie stalo....ja w niego wiezylam..ufalam...czuje sie strasznie zawiedzona

Gość zaplatana w chaosie
cos czuje.....i chcalabym to rozwinac...ale sie boje:( taki lek jest we mnie ze znowu ktos moz enie skrzywdzic...chce ale....sie boje

Już zawsze będziesz się bała, że ktoś może Cię skrzywdzić. Ale wiesz jakich błędów nie popełniać. Może po prostu daj się ponieść sercu? Co ma być to będzie...

Gość zaplatana w chaosie
tak wiem....bylam za dobra ..na kazde zawolanie....rezygnowalam z siebie zeby komus bylo dobrze

Wiem coś na ten temat. ;) "Jest jeszcze taka miłość ślepa bo widoczna jak szczęśliwe nieszczęście pół radość pół rozpacz ile to trzeba wierzyć milczeć cierpieć nie pytać skakać jak osioł do skrzynki pocztowej by dostać nic za wszystko miej serce i nie patrz w serce odstraszy cię kochać" ks. Jan Twardowski

Gość Wiwanna
Nie myśl o tym tak intensywnie, co będzie to będzie, skoro twój przyjaciel jest z tobą tyle lat, to raczej nie masz co się martwić że cię skrzywdzi. Jest tylko takie ryzyko, że jak zostaniecie parą, kochankami, to potem nic nie będzie takie samo, może się okazać że na tej płaszczyźnie nie dogadujecie się tak dobrze jak na stopie przyjaciół i jak się rozstaniecie to już nigdy nie będzie tak jak teraz.

Gość zaplatana w chaosie
piekny wiersz...az mi sie oczy zaszklily.....ale co zrobic:( zaufac mu? tak bardzo bym chciala.....

Gość zaplatana w chaosie
on powiedzial ze czeka na mnie od 4 lat.....ja bedac w zwiazakc urywalam z nim kontakty ale kiedy tylko bylo mi zle on rzucal wszytsko i byl....i jest....

Gość zaplatana w chaosie
17

The Star, Gwiazda, nr 17 ZDROWIE-- Po wielu testach i badaniach, powód twojego złego zdrowia zostanie odnaleziony i usunięty. UCZUCIA-- Samotność przygnębia cię. Marzysz o miłości i przyjaźni. Czekasz na spotkanie kogoś, kto wypełni twoją pustkę. Nie martw się, ta osoba jest już w pobliżu. FINANSE-- Nie martw się o sprawy finansowe, w niedługim czasie twoja sytuacja bardzo się poprawi. W twojej przyszłości nie będzie biedy. PRACA-- Nie jesteś zadowolony z pracy, którą wykonujesz lub z miejsca, w którym pracujesz. Zajdą zmiany na lepsze. RODZINA-- Ktoś z rodziny będzie miał problem z urzędem lub dokumentami. Powinni uważać kogo proszą o pomoc, zwłaszcza w sprawach prawnych.

Gość zaplatana w chaosie
bmblondyn a czy mozesz powiedziec cos konkretnie na temat danej osoby?

Ty przypadkiem nie podejmuj decyzji tylko i wyłącznie w oparciu o tą wróżbę:)

Gość zaplatana w chaosie
ale ja nawet nie wiem sama co o tym wszytskim myslec......

przede wszystkim być dobrej myśli, tarot coś podpowiedział, a życie jest Twoje. Powodzenia.

Gość lustrzane odbicie
do blmbl czy jakos tak tez chce wrozbe z tarota moja liczba to 5 powiedz mi tylko złe przepowiednie

Wheel of Fortune, Koło fortuny, nr 10 ZDROWIE-- Podenerwowanie może doprowadzić do osłabienia organizmu. Twoje samopoczucie zmienia się z godziny na godzinę. Uważaj, żeby nie było za dużo cukru w twojej diecie. UCZUCIA-- Ktoś z twojej przeszłości będzie próbował wrócić z powrotem do twojego życia. Mimo to, że nie bedziesz zdecydowana co do przyszłości tego związku, zaryzykujesz i dasz mu jeszcze jedną szansę. Negatywny okres wkrótce się skończy i będzie podejmowana ważna decyzja. FINANSE--Twje oszczędności maleją, czekają cięnadal dodatkowe wydatki. Poprawa nie nastapi wcześniej niż za trzy miesiące. Uważaj, żeby nie zgubić albo nie zostawić gdziś portfela. PRACA-- Mimo to, że zarobki są dość dobre, nie jesteś zadowolona z obecnej pracy. Ciągłe problemy z kimś z współpracowników, mogą doprowadzić do decyzji zmiany pracy. RODZINA-- Ktoś z twojej rodziny jest przyczyną twoich ciągłych problemów i chciałabyś się od tego uwolnić. Przestań się litować nad tą osobą i zacznij mówić"nie". Martwisz się ozdrowie kogoś bliskiego, nerwy są niepotrzebne, wszystko będzie dobrze. Tarot tak chciał, a ja jestem tylko narzędziem. Powodzenia.