Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY BARDZO.

prosze!!!!!!!! POMÓŻCIE MI....... naprawde musze to mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mógłby ktoś przetłumaczyć te zdania, to są fragmęty wypracowania, reszte zrobiłam sama ale tu nie wiem dokłanie jak... a tępa jestem z anglika;/;/;/ kurcze te zasrane czasy, nigdy nie wiem jakie używać , a zwłaszcza przeszłe... w wypracowaniach;/;/;/;/;/ by to szlak... prosze!!!!!! 1) Nie spostrzegłyśmy/ zauważyłyśmy że znaki na drzewach gdzieś „znikły”. Nasi czterej koledzy też. Pomyślałam ze oni idą przed nami. tego nie tłumaczcie w nawisieJ> 2) „chodźmy dalej” – powiedziała moja przyjaciółka. Nagle krzyknęłam – „zgubiłyśmy się” 3) Najgorsze było to, ze telefon komórkowy się rozładował. Nie mogłyśmy wezwać pomocy. Chciałyśmy zawrócić ale obawiałyśmy/ myślałyśmy ze będzie jeszcze gorzej 4) Było coraz ciemniej, księżyc świecił na niebie. Musiałyśmy nocować w lesie 5) Mimo wszystko było to ekscytujące przeżycie – spędzić noc w takim miejscu 6) Rano przybyli/ przyszli nasi koledzy. Wezwali pomoc w schronisku, gdy nas długo nie było na miejscu. 7) Wszystko skończyło się dobrze. Wszyscy dotarliśmy do schroniska.

EJ NO....... ;(;(;(;( prosze, nie znajdzie sie ktoś życzliwy?

Gość ojejkuuuuuuuualejajajajaja
1) we didn't spot/ we noticed that signs on trees somewhere „ disappeared ”. Our four friends also. I thought around they are going before us. don't explain it in nawisieJ> 2) „ let us walk farther ” – my friend said. Suddenly I shouted – „ we got lost ” 3) it was Worst, around the mobile phone went flat. We could not call for help. We wanted to turn back but we thought obawiałyśmy/ around it will be even worse 4) it was more and more more dark, the moon shone in the sky. We had to stay overnight in the forest 5) despite everything there was this exciting experience – to spend a night in such a place 6) in the morning arrive/ed our friends came. They called the help in the hostel, when there were no us long on the spot. 7) everything ended well. Everyone we reached the hostel. prosze!!!!

Gość to jest tak tak
to nie jest dobrze wiec nie ludź sie ze ktos ci to dobrze napisał... złe czasy... i wogóle dziwnie... ja nie mam czasu ci teraz to pisac ale moze znajdzie sie ktos uprzejmy.. powodzenia!!!

Gość ech ach oh jihiji
to jest z translatora, nie zauważyłaś! napisałabym ci to ale ja niestety tylko francuski znam... ;) u mnie angielki kiepsko..;/

KOOORWA WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY I MI TO PRZETŁUMACZCIE DO CHOOOJA, JESSSU CO ZA DEBILE TU SIEDZĄ, NO

Gość potrzebuje pomocy rzadzo
^ || to wyżej to jest podszyw!!!!!!! ja naprawde szczerze prosze... :(

Gość ale pojechałaś
teraz to nikt ci tu już nie pomoże a delką jesteś ty skoro nie umiesz czasów hehe

ja tego nie napisałam wyzęj!!! ktoś sie podszywa podemnie...... nie miałabym powodu zeby tak pisać.... kurcze... ech... ja naprawde potrzebuje pomocy w tym;/;/;/

nie moge uwierzyc ze teraz na kafe jest (256258) osób i żadna nie moze poświciec mi 10 min i tego napisać... tym bardziej ze w niemickim wielokrotnie pomagam.... dzieki bardzoo...;(

Gość zycie jest brutalne beybe

Gość trallllalalala
za tlumaczenia, kochana, duzo sie placi. do czego Ci to potrzebne?

Gość trallllalalala
juz przeczytalam :D wrzuc tu swoja wersje, predzej ktos ppoprawi bledy, niz napisze cale za Ciebie

Gość POTRZEBUJE POMOCY BARDZOOO
właśnie nad nią pracuje....