Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY BARDZO.

PROSZE O POMOC!!!!!! iem ze to nietypowe ale na ogólnum nie chca mi pomóc!!!!!

Polecane posty

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY BARDZO.

Mógłby ktoś przetłumaczyć te zdania, to są fragmęty wypracowania, reszte zrobiłam sama ale tu nie wiem dokłanie jak... a tępa jestem z anglika;/;/;/ kurcze te zasrane czasy, nigdy nie wiem jakie używać , a zwłaszcza przeszłe... w wypracowaniach;/;/;/;/;/ by to szlak... prosze!!!!!! 1) Nie spostrzegłyśmy/ zauważyłyśmy że znaki na drzewach gdzieś „znikły”. Nasi czterej koledzy też. Pomyślałam ze oni idą przed nami. tego nie tłumaczcie w nawisieJ> 2) „chodźmy dalej” – powiedziała moja przyjaciółka. Nagle krzyknęłam – „zgubiłyśmy się” 3) Najgorsze było to, ze telefon komórkowy się rozładował. Nie mogłyśmy wezwać pomocy. Chciałyśmy zawrócić ale obawiałyśmy/ myślałyśmy ze będzie jeszcze gorzej 4) Było coraz ciemniej, księżyc świecił na niebie. Musiałyśmy nocować w lesie 5) Mimo wszystko było to ekscytujące przeżycie – spędzić noc w takim miejscu 6) Rano przybyli/ przyszli nasi koledzy. Wezwali pomoc w schronisku, gdy nas długo nie było na miejscu. 7) Wszystko skończyło się dobrze. Wszyscy dotarliśmy do schroniska.

Gość potrzebuje pomocy barodzxzzzdd
ponawiam... prosze.. ludzie!!!;(;(;(;(;(;(

Gość też ci nie pomożemy - wypier
dalaj

Gość tu ci napewno pomogą
http://www.angielski.edu.pl/ fakt ze ktoś przebywa za granica nie jest równoznaczny że musi się posługiwać językiem umożliwiającym tłumaczenie wypracowań

Gość arabeska777
We haven't noticed,that the signs on the trees somewhere disappeared.Our four friends too.I thought they are ahead. 2."lets go" - my friend said.I yelled suddenly" we are lost" 3.The worst was, that the mobile phone battery has died.We couldn't call for help.We wanted to go back,but we were affraid,that it might have been even worse 4.It was getting darker, the moon lit up the sky.We had to sleep in the forest. 5.After all it was exciting experience- to spend a night in such a place. 6.in the morning our friends joined us.They called for help in the hostel, when we were not long on the spot 7.It all ended well.Everyone reached the hostel ps....nie jestem geniuszem w angielskim, wiec pewnie moga byc bledy:((

1.we didn\'t nottice that the signs on the trees had disappeared somewhere.(trzeba uzyc zgodnosci czasow, czyli Past Simple i Past Perfect) 2. I thought they were ahead 3. Uzylabym raczej shouted zamiast yelled 4. The mobile battery has discharged (has died to raczej potocznie) 5. The moon was shining 6. An exciting experience or very exciting 6. Our friends joined us in the morning lub arrived. When we were not turning up for a long time they called for help in the hostel (chyba) It all ended up well.