Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam pytanie, może głupie, ale czy test może sie mylić? Chodzi o taką sytuację, że wyszedł test pozytywny (dokładnie dwa testy) a u lekarza okazało się, że ciąży nie ma? Wyszły mi dwa testy pozytywne a i tak trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży, choć bardzo chciałam i półtora roku się staraliśmy.

testy raczej nie powinny sie mylic..lekarz mógł nie wykryc ciąży bo jest jeszcze za wczesnie.jestes po terminie @??który to dzien cyklu??

Gość w te strone raczej sie
nie myli Kiedy robilas testy? W dniu spodziewanej miesiaczki badz po terminie?..

Nie byłam jeszcze u lekarza, ale może to dziwne, ale tak trudno mi w to uwierzyć, że się boję, że nie ma fasolki, choć dwa testy zrobiłam i oba były pozytywne.

a co do tego, ze lekarz nie widzi ciazy. Ja poszlam do lekarza za wczesnie, bo pare dni po terminie okresu i lekarz jeszcze nic na usg nie widzial, ale dwa tygodnie tygodnie pozniej widac bylo zarodek i serduszko

to gratuluje, bedziesz mama :)

Tak, tylko to do mnie nie dociera, boję się że testy mogły się mylić, choć nie mam 15 lat (mam 23) i wiem, że się nie mylą. Ale ta niepewnośc cały czas jest.

aaaaaaaaaaaa o to chodzi:) ja tez jestem po dwóch pozytywnych testach,,po terminie @ i tez jeszcze jestem niedowiarkiem..:\ ja w pierwszej ciązy tez byłam z dwa tyg.po terminie i moja pani nie wyczuła ciązy ale wtedy nie robiła usg.teraz raczej lekarz z takim sprzetem nic nie przegapi:)

Byłam dziś u koleżanki no i ona ma synka i jak była w ciąży to była u lekarza 4 tyg po pierwszym dniu ostatniej @ i lekarz zrobił jej usg dopochwowe i widział już fasolkę, a ja byłabym teraz w 5 tyg licząc od ostatniej @ więc chyba powinien widzieć (chodzę do tego samego lekarza).

ja jutro sie zarejestruje do lekarza ale pewnie do mojego ulubionego dostane sie za jakies dwa tygodnie.. widzisz ja nawet w pracy kolezankom boje sie powiedziec przez ta niepewnosc..mysle pochwale sie a potem wyjdzie jakims sposobem dziwnym ze nie donosze i co???lipa wtedy bedzie...ciągle niedowierzam

Ja mam podobnie, choć mój mąż to by się wszystkim chwalił. Ja też jutro się rejestruje do lekarza, jak nie wykryje to pójdę na betę, po prostu muszę wiedzieć na pewno, miałam już jedno poronienie i trchę się boję.

No i byłam dziś u ginekologa. Za wcześnie i nic nie widać, mam jednak powiększone jajniki, co może być objawem ciązy. Kazał przyjśc za 2 tygodnie to wtedy będzie coś widać. Trochę się zmartwiłam ale to dopiero 3 dni po terminie @ no i 3 testy pozytywne, mąż mnie uspokaja,że jestem w ciązy, bo 3 testy się nie mylą no i piersi są większe więc on jest pewien ciązy.

Gość ja miałam 3 pozytywne
testy - i nie byłam w ciąży!

Gość joojjjj
zrób bete i po problemie

Gość agrafka agrafkaa
testy raczja sie ne i muluą i to kilka z rzędu! ja tez poczatkow jak robiłam test nie mogłam w to uwierzyc. Szkoda ze nie mozesz bety ale jesli masz zyc w niepewnosci 2 tygodnie to moze warto sie przejechac do innego maista zeby zrobic ta bete wtedy bedzie wszsytko jasne!

Tylko że w mieście które jest najbliżej bete robią tylko w środy więc i tak musiałabym czekać na wynik i do tego płacić i na przejazd trzeba mieć kase, a ja nie mam jej za dużo, by tak sobie jeździć więc muszę czekać.

Gość joojjjjj
rany to gdzie ty mieszkasz że niemasz podstawowych badań w labolatorium ani większego miasta w okolicy? w większym mieście taki wynik bety jest nawet po 4 godzinach!!! więc wsiadasz robisz, idziesz na zakupy, i odbierasz wynik i wracasz - ale to musisz strasznie mieszkać na pustkowiu - współczuje to pewnie porodowke też masz jak w średniowieczu i porób będzie trudny i bolesny...

Wokół mojego domu są lasy i nie żartuję, do najbliższego sąsiada mam około 2 km, nic nie poradzę na to, że mieszkam na takim pustkowiu. Do większego miasta mam około 45 km.

Gość testciążowy
Ja też zrobiłam 2 testy, różnych firm, oba pozytywne, a dzis gin. nic nie zobaczyła.... Ostatnia miesiączka była 10 maja, od tego czasu nie współżyłam, więc jeśli zaszłam to w poprzednim cyklu... (?) :( :(

Gość ninja
a ja mam negatywny(nawet 2) , okres dostałąm a czuje jakbym byla w ciazy - to jest dopiero chore...

Mi lekarz już potwierdził ciążę, dokładnie 26 maja. ( czerwca idę na kolejne usg żeby zobaczyć, czy prawidłowo się rozwija, bo miałam jedno poronienie i mój gin nie chce ryzykować.

Gość testciążowy
Gratuluję Ci :) Też bardzo bym chciała, żeby Ginekolog potwierdził ciążę, oj bardzo, bardzo....

Nie denerwuj się, ja strasznie przeżywałam te dwa tygodnie, które lekarz kazał m i czekać, ale kobieta w ciąży nie powinna siędenerwować, więc odpoczywaj, nie stresuj się, to są zalecenia mojego lekarza. Kazał mi odpoczywać, relaksować się i niczym nie przejmować, ale ja miałam taką intuicję, która mi mówiła już tydzień przed terminem okresu że jestem w ciaży, no i pierwszy test zrobiłam 3 dni przed terminem, bo nie mogłam się doczekać i wynik był pozytywny.

Gość testciążowy
Tylko, że Ty wiedziałaś, że na 100% jesteś w ciąży, a ja nic nie wiem :(

Ja nie wiedziałam, tylko to czułam tak intuicja mi mówiła, na pewno to nic nie wiedziałam, nawet po testach była niepewność, bo jak stwierdził mój mąż, ja co miesiac byłam w ciąży, bo tak mi się wydawało, ale wtedy było inaczej, ale na pewno to wiedziałam jak na usg zobaczyłam.

Gość Klaudiaiaiaia
Ja dzis robilam bete wyszla ujemna a bylam wczesniej u ginekologa i powiedzial, ze jestem w ciazy na podstawie badania macicy i co? I nic bo w ciazy nie jestem....

Gość Klaudiaiaiaia
Oczywiscie dolaczam sie do gratulacji!! :)