Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysopisankja

Do kobiet prowadzących autem- czy też sygnalizujecie innym światłami że...

Polecane posty

Gość Rysopisankja

Pytanie do kobiet jezdzacych autem: czy tez sygnalizujecie światłami autom jadacym z przeciwka że: za rogiem czyha policja bądź że nie mają włączonych świateł bądź że np. wypalila im sie żarowka w jednej lampie od światel??

Gość Rysopisankja
ja sygnalizuję to tylnymi światłami hamowania

Gość tak robię
ale że jedna żarówka??? Tego nie da się zasygnalizować. Migacz tak, ale jedno światło? W zyciu nie wpadłabym na to, że migający kierowca z przeciwka właśnie to mi sygnalizuje

Gość ertetwe
drtye

Gość jakajaka
no ja tez tak robie ale jak mam robic z tą jedna zarówka?

Gość wituś-sprytuś
sygnalizują że je cipa boli od ruchania

Gość to ta sama osoba
sygnalizuje jedynie 🖐️ -do znajomkow:)

Gość wiecznie wkurwiona kierownica
policję sygnalizuję, w nocy sygnalizuję, że mi jebią światłami po oczach i mają je kurwa wyłączyć. reszty nie.

Gość jakajaka
do wypowiedzi powyzej a jak sygnalzujesz ze swieca ci po oczach i maja wyłączyc?

no jak to jak? włączam długie i też im świecę :D

ja - że policja stoi, że świateł nie mają i że na długich jadą jak jedna żarówka nie świeci, to jednym palcem w dół kiwam, jak obie - to takie widełki robię - od razu wiadomo, o co chodzi

Gość miałam ci ja pieczeń
ja migam 4 razy i trąbie 5 jak jest policja

Gość jakajaka
ale to i siebie wtedy oslepiam jak ja włacze długie i ten pacan z naprzeciwka tez ma włączone to nic nie widze:D

Gość Rysopisankja
Ktos sie podszyl pode mnie!! Ja sygnalizuje światłami ( w sensie ze włączam na sekunde długie) osobom które: świecą mi po oczach w nocy które nie mają świateł włączonych i którym wypalila sie zarowka ( no a czy sie skapna zeby sprawdzic czy to zarowka to juz ich problem- w kazdym badz razie maja powod zeby sie zastanowic o co mi chodzilo z tym mignieciem)- jak mi ktos mignie swiatlami to zawsze sprawdzam czy zarowki sa ok czy sie wypalila ktoras Natomiast nie ostrzegam innych przed policja bo jak ktos jedzie w terenie zabudowanych 100 na h to ja dziekuje. NIech takiemu dadza mandat zanim kogos zabije.

sama siebie nie oślepisz, nei ma takiej opcji długie właczasz tylko na moment, pyk pyk dwa razy, tylko baran się nie skapnie, że coś nie tak

to tylko chwilowe, jak pacan jest mądry to je wyłączy, wtedy ja też wyłączam. a jak głupi fagas to cóż zrobić, trzeba jechać :classic_cool: dobra, a tak poważnie, to te długie tylko na sekundę. jak doświadczony kierowca to wie o co chodzi.

Gość Dreny Dreny
Czytam topik i mam wrazenie ze niektore laski nie maja pojecia jak mozna komus cos zasygnalizowac ze nie tak z jego samochodem. LUDZIE takie rzeczy sie robi wlaczajac na sekunde swiatla dlugie , a jezeli chodzi o auta jadace z tylu to wlacza sie trojkat na chwile!!!

Gość Axa in the black
Sygnalizuje swiatlami ze komus wypalila sie zarowka w lampie, ale nie daje znac kierowcy ze jest policja za rogiem- jak jedzie palant szybko to to jest potencjalny morderca który powinien dostac mandat i juz!!