Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaa_chwila

Boli mnie lechtaczka!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kamilaaa_chwila

od dzisiaj zaczela mnie bolec lechtaczka przy dotykaniu lekkim albo nawet jak sie czasami otrze majtkami, niew iem dlaczego ale to tak jakby byla wrazliwa strasznie az boli, nie jest czerwona ani nie ma zadnych objawow

Gość Hada
Kamilaaa_chwila - Ja mam ten sam problem juz od dwoch lat i do tego zrobila sie duzo mniejsza ,jakby sie wchlonela.Bylam u lekarza ale on nie wie co to jest.Przepisal mi krem potem jaki zel ale nic nie pomoglo.Co to moze byc ? Sprawy hormonalne? Juz nie wiem gdzie sie udac po rade.

Gość Hada
Master 111 ,to nie moze byc zapalenie,bo mniejsce byloby zaczerwienione. Ja bralam juz leki przeciw zapalne i nic.Ja mysle,ze to jest sprawa hormonow. Ale do konca nie jestem pewna.

Gość dsddds
tez to mam

Gość Hada
edzia...nie golilam w tym miejscu.Ja gole czesci intymne od wielu lat i tego nie bylo a robie to tylko powierzchownie. dsdddsa jakie Ty masz objawy? Pozdrawiam Was serdecznie!!!

Gość Hada
Witam Was serdecznie dziewczyny : kamilaaa_chwila , Master 111, edzia.., dsddds !!! Dzis bylam u nowej lekarz ze swoim problemem i wszystko od poczatku jej opowiedzialam. Powiedziala mi (pierwszy lekarz a bylam juz u kilku) , ona wie co to jest i od czego to sie zrobilo. To jest zaburzenia hormonalne ( spadek hormonow plciowych) i pobrala mi krew do badania na poziom hormonow.Za dwa tygodnie bedzie wynik i powiedziala,ze wstawi mi leki hormonalne a po tym reczy na 100% ,ze bedzie znowu wszystko dobrze. Dziewczyny ,nie wstydzcie sie ,to nie wasza wina ,tylko hormonow.Idzcie do lekarza a bedziecie znow jak nowo narodzone. Ja juz na sama mysl ,ze bede sie znow czula normalnie , czuje sie lepiej. Pozdrawiam Was goraco i trzymam za Was kciuki.