Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie uświadomiona

czy mogę mieć problemy z zajściem w ciążę?

Polecane posty

witam trochę sobie poczytałam ostatnio na temat ciąży i jeden fakt mnie zaniepokoił odnośnie stosunków przerywanych. stosujemy go z chłopakiem od ok 5 lat i nadal jestem bezdzietna a według powszechnej opinii jest to prawie że nie możliwe aby ta metoda zapobiegania ciąży była skuteczna. czy to może oznaczać że któreś z nas może mieć problemy z płodnością czy po prostu mamy szczęście?

Gość macie szczescie
Ja tez takie mialam ciagle przerywany wkoncu chcielismy dziecko i bach w 2 cyklu teraz znowu przerywany 2 lata i znowu chcemy dziecko zobaczymy ale jak mi juz wyjdzie z tym drugim to napewno jakas dobra metoda anty pojdzie..pozdrawiam nie ma sie czym martwic!

Gość jyjjjjjjjj
moja kolezanka miala tak samo i tez byli razem 5 lat ( i przez 5 lat - przerywany ) poszla do lekarza, ktory zlecil jej pelno badan - okazalo sie, ze ma problemy z tarczyca, hormonami...jej organizm produkuje naturalnie antykoncepcje :( leczy sie juz rok ale dalej nic

Gość macie szczescie
Zalezy od przypadku danego jeszcze sie nie starala o dziecko na maxa wiec nie wie ...w ciaze nie tak latwo zajsc nie raz jest wszystko ok a para stara sue 7 miesiecy nie ma co panikowac...ja na przerywanym kilka lat i mam tylko jedno chciane jak najbardziej dziecko!!!!!!!!

to mi trochę ulżyło. na razie więc nie będę się niepotrzebnie martwić. dziękuję wszystkim bardzo