Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko w dzień

Mam okres tylko w dzień. Czy ktos z was też tak ma??

Polecane posty

Gość tylko w dzień

wydaje mi się to śmieszne :) czy ktoś też tak ma? W dzień mam normalny okres, a w nocy nawet już nie zakładam podpaski bo i tak zawsze była nietknięta. Trochę mnie to dziwi, bo często właśnie na noc reklamuje się dłuższe i większe podpaski.

Gość scissor sisters
czasem tak mam. dopiero jak się rano wysikam to jest potop :o

Gość tylko w dzień
no ja mam tak zawsze, nawet w pierwszym dniu okresu

Gość ollllka
o rany,to mnie zalew budzi w nocy:/ mam 6 dni okres ale 2,3 dzień to istny krwotok,takimi rzutami,jak w nocy mnie zalewa to pół łózka tez:/

Gość ollllka
do tego stopnia że mój ówczesny facet,dzisiaj maż śpiac po raz pierwszy ze mna jak miałam okres rano w trakcie mojego zalewu chciał wzywać pogotowie.Jak mnie dopada to pidpaski nie nadążają wsiakać:/

Gość ollllka
to takie trzyminutówki,ale bardzo skuteczne.na wyjscia w te 2 najgorsze dni zakładam 2 tampony i duzą nocną podpaskę,tak na wszelki wypadek.

Gość barbiedoll
ja tez mam jeden dzien tylko albo wcale

Gość ollllka
wiesz nie jestem psychopatką...to widok rtaczej paskudny dla normalnego człowieka.to fatalny nastrój dodatkowo plus słowna agresja i fatalny wyglad fizyczny,samopoczucie psychiczne okropne...facetom w tym czasie najbardziej się obrywa.

Serio 2 tampony zakładasz? :D Ja w nocy nie mam w ostatnie dni, w pierwsze też jakiejś tragedii nie ma no ale zawsze coś przecieknie :O

Gość ollllka
serio:/ 20 tampony,ale na wyjascia z domu,na noc tylko podpaski duże nocne...

mi w nocy albo troche pocieknie albo mnie zaleje, zależy jak śpię i czy mi się coś nie przesunie itp. :O ale najgorzej jest jak wstanę... cieknie po nogach i weź tu dobiegnij do łazienki :O

Gość ollllka
2 tampony nie 20 :) -literówka:)

Gość mi tez się
zdarzało rano ze leciało po nogach

Gość
sie ciesz ze nie musisz na noc podpasek zakladac;0 ja po tabletkach mam 3 dnie krwawienia z odstawienia, w dzien ze 1-2 rtampony, w nocy wkladka;)

Gość ollllka
a jak sie czujecie w trakcie okresu? bo ja cholernie słaba:/

Gość
olllka- kysz do cipkologa da ci hormony i po krzyku kurcze mieszcza ci sie te 2 tampony6? nie czujesz uwierania?

Gość ollllka
troche mnie uwiera:/ ale jakoś zyć trzeba.Kiedys brałam hormony ale potem miałam guzka na piersi,wycinałam go bo miałam też duży węzeł chłonny pod pachą,na szczęsącie był to nowotwór niezłośliwy,wycięłam i po problemie,tyle ze hormony mają wpływ na powstawanie guzków.Nie do końca wiadomo jak to działa,lekarze mówia mi nieco sprzeczne informacje,ale juz rozmawiałam z jednym z profesowrów który znacząco odradza branie tabletek,szczególnie wtedy kiedy jakieś guzki w piersi już były.wiec póki co musze troche sie pomęczyć,mam nadzieję ze po dzidzi będzie lepiej;) za rok planujemy z mezem dzidzi;)

Gość ollllka
ale faktycznie po hormonach okres miałam wręcz znikomy:)

Gość
a dzidzi ci nie zrobi auka w piersi? podobno to tez stan ryzyka.... kurcze to nie wiem implanta albo wkladke jonowa... ja przed tabletkami portzefilam miec okres co 20-47 dni, losowo, przez 8 :/