Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera...

Brak objawów miesiaczki jak i jej samej...

Polecane posty

Gość cholera...

Kurde kurde kurde...boje sie że wpadłam! Dziś mam termin spodziewanej miesiączki a jej nie ma, nawet durnego bólu piersi czy brzucha, nic. Kompletnie, zero , null. A zawsze to o mało nie umieralam z bolu. Spodziewany termin miesiaczki obliczalam na podstawie tego ze 20 lutego zaczela mi sie ostatnia zapisana przeze mnie, potem dodawalam po 28 dni bo tak mw zawsze mialam no i wypadlo na dziś. Powiem szczerze ze mam mieszane uczucia. Moze miec na to wplyw ze w sobote popilam na grilu?? chyba nie, no nie? normalnie...koniec swiata

Gość markotna
koniec swiata niee, ew. poczatek ;) kup test

Gość cholera...
myslisz ze komus kto nigdy jeszcze nie mial okazji robic testu isc i go kupic i stanac przed ew. ciazy jest takie hop siup? ciezko ....moze poczekam pare dni na rozwiniecie akcji...

Gość markotna
nie wiem, ja bym wolala zrobic zawsze musi byc ten pierwszy raz ;)

jeżeli nie bierzesz tabletek anty to normalne że miesiączka pojawia się +/- kilka dni

Gość przyaciółka23
skoro wiesz co masz robić, to po co to piszesz jako problem?

Gość cholera...
wiem? nie wiem, ja mysle co by tu wymyslic, ale ciezko mi mozg dzis pracuje.. no tabletek anty. nie bralam nigdy, ale powiem wam szczerze ze okres moze nie byl do go dziny, ale raczej do dnia zawsze. A bynajmniej objawy mialam kilka dni przed i wiedzialam ze predzej czy pozniej przyjdzie...nigdy nie bylam tak bez objawow, z opoznieniem.

Gość przyaciółka23
idz do gina i ci powie!! skąd my mamy to wiedzieć co masz zrobić!

Gość cholera...
cukierasekk ładne usta :D btw. kompletnie nie jestem gotowa na macierzynstwo, w ogole. No po prostu nie ten moment. I nie to, że nie lubie dzieci, kocham i kiedys na pewno bede chciala miec, ale nie teraz...nie ten wiek, nie ten moment, wolala bym jeszcze nacieszyc sie ta wolnoscia, brakiem obowiazkow

Gość przyaciółka23
"nie ten wiek, nie ten moment" ale ten wiek na seks? dziecko. zastanów się czego ty chcesz. trzeba bylo myśleć przed faktem. za bledy trzeba placić. hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość cholera...
:D kobieto , bo przeciez skoro ja "dziecko". zastanow sie co piszesz, bo brzmisz jak jakis moher, do tego to haaaaaaaaaha na koncu wyglada calkiem zalosnie. Napisalam nie ten wiek ale to nie musi od razu oznaczac ze mam 15 lat, czy tam ileś :D Niektórzy w wieku 25 lat czuja ze to jeszcze nie ten wiek...no i widzisz babciu. Co sie denerwujesz siwe wlosy ci sie porobia...

Gość przyaciółka23
same twoje słowka jkich używasz wsakzują nna twoj prostackiumysł. nie wiedząc kim jesteś można ztwierdzić że nie masz pojęcia o jakim kolwiek życiu. więc skoro jesteś aż taka dorosła to nie bój sie tego co bedzie a na drugi raz (powtarzam po raz kolejny) nir łąduj się w takie rzeczy na ktore jesteś nieco za mała. zrozum że seks w twoim wieku jnie jeste wskazany.

Gość cholera...
no to sie usmielam przy tym twoim poscie :D moje slowa sa prostackie i to wszystko calkiem zamierzone bo pewnie jak bym jakis trudniejszych wyrazow uzyla to bys nie zrozumiala i bys sie czepiac nie mogla. Wez kolezanka odbij na inny topik i daj se siana. A ja faktycznie chyba zrezygnuje z seksu, powiem mojemu mezowi ze mnie taka jedna pani na forum pow. ze to jest zle...i dzieci sie z tego biora. ciekawe czy sie ucieszy :D

Gość przyaciółka23
o i humor ci się poprawił. powodzenia na nowej drodze życia małolatko

Gość cholera...
dzieki :D

Gość mama kaszelkaaa
przyjaciolka23 - ewidentnie przegrałaś w tej wojnie na słowa więc odejdź ze szwieszoną głową i nie pogrążaj się :D cholera... zrób test. To, że poczekasz kilka dni to tylko tyle, że będziesz się denerwować, stresować itp, a przez to @ jeszcze bardziej się spóźni o ile nie jesteś w ciąży :)

Gość mama kaszelkaaa
zwieszoną* wolę się poprawić, bo takie "polonistki" tylko czekają na taki błąd :D:D:D

Gość cholera...
ta pieprzone moherowe matki polki ;p Powiem ci ze boje sie isc po ten test. I chyba poczekam, bo czytałam jakies pol h temu ze mozna zaczac cos podejrzewac jak sie okres spoznia 4-5 dni, ale 1...na panikare z lekka wychodze :D choc przyznam przyznam, nigdy mi sie to nie zdarzylo.

Gość mama kaszelkaaa
daj znać :) Też raz mi się spóźniał, a zawsze był punktualny i to była ciąża, a teraz mam kochanego syncia :D

Gość gyuftyfkg
nastepna wypisuje "matki polki" znajdz najpierw te pojecie i przecztaj co znaczy... jestes jeszcze glupiutka jak dziecko mimo tego ze mezatka i wcale nie malolata :O My jestesmy "matki polko" ale ty Gowniara malowana :O

Gość gyuftyfkg
polki" mialo byc

Gość tak jak zawsze
Matki Polki są nerwowe bo męczy je opieka nad dziećmi....

Gość cholera...
otóż właśnie to, są strasznie złośliwe :D a u mnie dalej okresu brak...heh...zastanawiam sie czy mowić mezowi czy poczekac...

Gość oooo jjaaaa pikoleeee
cholera zrób ten test, bo jeśli jesteś w ciązy to i tak już tego nie zmienisz CZEKANIEM :D a jeśli nie jesteś to stresem spowodujesz, że miesiączka jeszcze bardziej się opóźni, a Ty bedziesz odchodziła od zmysłów! Test! Test! Test! Test! Test! Test! Test! Test! Test! Test! Test!