Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa i chetna

Fantazje erotyczne mężczyzn ....

Polecane posty

Gość ciekawa i chetna

opisujcie tu swoje fantazje jestem ciekawa o czym marzycie i czy wasze partnerki godzą się na nie. i w jaki sposób im o nich mówicie, czy w ogóle mówicie, ale te najbardziej zboczone zostawiacie dla siebie i wolicie je na boku realizować ?

Gość ciekawa i chetna
heheh dobre... ale pytam na poważnie jak to jest ... czy wy jako faceci znacie potrzeby swoich Pań.... Kiedyś byłam z chłopakiem... niby seks w porzo był moim pierwszym facetem i jedynym jak dotąd, ale się rozstalismy... nie byłam doświadczona ba nawet ciut taka nieśmiała, ale za to od zawsze z bujną wyobraźnia i fantazjami z nim związanymi... nasz związek się rozpadł.. nie z powodu seksu... ja jestem młodsza od niego o 5 lat mieszkamy jakieś 200 km od siebie. Ja na dodatek studiowałam dziennie w swoim mieście.... ale teraz znowu mamy kontakt wracamy do siebie ;) i jak z nim rozmawiam właśnie o fantazjach to aż się czerwienie z niektórych jego marzeń i niektórych moich.... ;) Chciałabym zaskoczyć go czymś specjalnym... ale nie chcę w czymś przesadzić ... dlatego takie do was pytanko...

Gość boss man
Moja skromna fantazja - patrzeć na masturbującą się panienkę. Moja partnerka twierdzi że to nic ciekawego i nie chce się zgodzić :(

Gość zdziraaaaaaaaaaaa
ladaco chciałbym mieć własny harem i pieniądze zeby go utrzymać wielokrotne zbliżenia, seks klasyczny, seks oralny, seks oralny bez zabezpieczenia, pozycja 69, piss, seks grupowy, zabawa z wibratorem/pokazy z gadżetami

tam zaraz fantazje chce tylko tej jedynej reszta nie wazna

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ladaco chciałbym mieć własny harem i pieniądze zeby go utrzymać wielokrotne zbliżenia, seks klasyczny, seks oralny, seks oralny bez zabezpieczenia, pozycja 69, piss, seks grupowy, zabawa z wibratorem/pokazy z gadżetami dla mnie to są raczej normalne rzeczy niż fantazje, chyba, ze ktoś w ogóle nie ma seksu i marzy o nim to sam w sobie jest fantazją ;D A coś co do miejsc, podglądania przez kogoś, seksu z nieznajomymi, seksu w aucie, w kinie w pociągu, orgie .... myśli ktoś z was o tym .... ???? podawajcie bardziej rzeczowe fantazje niz ogólnikowe hasełka ;)

Gość ciekawa i chetna
moją fantazją jest sex w przebieralni jakiegoś sklepu pociąg, kino, auto, maska samochodu, lasek, posterunek policji. sex żeby mój facet był przebrany za policjanta... lubię mundurki ;)) sex w mojej pracy na biurku, sex na łące, na plaży.... Chce być wiązana i mieć zawiązane oczy i żeby mój facet robił wszystko na co ma ochotę a potem ja jemu tak samo... chciałabym sie z nim nagrać.

moj kochas ma ochote na anala ale dla mnie to malo podniecajace. piss i sex grupowy nas nie interesuje a wszszyttko inne co tu padlo juz mielismu. no po za przebierankami. wiec nic nowego nas juz nie zaskoczy. kazdy musi sam wiedziec kiedy i gdzie sie kochac a od tego jest nagla niczym nie wymuszona okazja.

Gość ciekawa i chetna
i jeszcze jedna taka mała fantazja :P chciała bym żeby zapinał mnie osiedlowy menelik Janek na przemian ze swoim psem Azorem.. miejsce obojetne

Gość nie wierze ze nikt się
nie wierze, ze nikt się tu nie wypowiada...

Gość gość
pragnę aby facet wyje**** mnie jak burą suk***. Chce żeby wytargał mnie za kłaki bez czułych słówek... Takie tam na ostro :)

Gość gość
chetnie cie tak w*******le a moge dlugo i mam czym

Gość gość
Ja też bym chciała na ostro...ale najpierw musiałabym obciągnąć bo to uwielbiam...

Gość gość
a lubisz byc ******* w gardlo?po takim ssanku odwzajemniam sie po stokroc. moze dasz jakis namiar. popiszemy na prv

Gość gość
Tez jestem ciekawa tych fantazji i właściwie tez myślałam że facetów kręcą te pielęgniarki, pokojówki i inne takie przebieranki

Gość gość
Niedawno uprawiałam ostry seks w wozie strażackim:D

Gość gość
ja mam np. taką fantazję ,żeby kobieta usiadła mi na twarzy i kazała lizać cipkę

Gość gość
zabawa w delikatną uległość i pieszczoty stóp,z atrakcyjną,najlepiej zajętą kobietą,taką nie dla mnie

Gość CrashC
Pielegniarki, pokojowki itp.... nie, jesli to tak z kims obcym... tylko dla fantazji... Nie bede zbyt oryginalny, i mozliwe, ze wypowiem sie jednoczesnie za kilku innych, ale moimi fantazjami byly: - inne rasy, - trojkaty (wielokaty), - swingi, - (czasem cos bardziej 'extrawaganckiego..). A rzeczy typu przebieranki (lub kajdanki, klapsy, przemoc), to raczej bardziej z dziewczyna, z ktora juz bylem i chcielismy cos 'udziwnic'/'urozmaicic'.

Gość gość
Ja bym chciał zostać niewolnikiem ładnej dziewczyny i jej chłopaka. Robiłbym za sprzataczke, kucharke i podnozek w jednym, a gdy para by się calowala ja musiałbym klękać i lizać stopy tej laski.

Gość gośćAdrian
Jest ich dużo napewno.???

Gość gośćFantasta
ja fantazjuje o kobiecie

Gość gość
chciałbym patrzec jak moja kobieta wsadza sobie sztucznego kutasa

Gość gość
Nasrać do pyska

Gość gość
Często mam fantazję, że moja żona uprawia seks z obcymi mężczyznami a ja jestem związany i muszę na to patrzeć. Jestem nagi, mam wzwód i ona to widzi. W końcu mnie uwalniają ale nie mogę przeszkadzać. Mogę tylko całować ją po nogach które drgają po każdym pchnięciu leżącego na niej faceta.

Gość Teppic    No1
Moza ulubiona fantazja to rozwinięcie realnej sytuacji, która zdarzyła nam się jakieś 7 lat temu. Spotkaliśmy się z koleżankami (obecnie) żony z jednego kierunku na studiach na imprezie domowej. A że kierunkiem ich studiów była fizjoterapia, dziewczyny w miarę entuzjastycznie podeszły do pojawienia się w damskim gronie męskiego osobnika, przy okazji na tyle foremnego, żeby można było wymacać odpowiednie prążki mięśniowe, a to powięzi, a to co innego :D Takie trochę zboczenie zawodowe, ale mnie tam się podobało, tym bardziej, że dziewuszki czasem sobie dowcipkowały i folgowały. Reasumując, moja ulubiona fantazja to potencjalny ciąg dalszy takich zabaw ;)