Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Siostra Zakonna1234

Kto stosuje krążek antykoncepcyjny Nuvaring?

Polecane posty

Witam dziewczyny. Mam problem z doborem odpowiedniego środka antykoncepcyjnego. Po urodzeniu córki zaczęłam łykać Mikrogynon21. Miałam straszne mdłości i bóle głowy, po 5 miesiącach zażywania dostałam zapalenia trzustki. W szpitalu stwierdzili że to właśnie tabletki są powodem. Potem zaczęłam stosować plastry Evra, bo tabletek do tej pory łykac nie mogę przez trzustkę. Z Evrą było ze mną jeszcze gorzej. Dostałam choroby lokomocyjnej, w nocy napady gorąca i wymioty, migrena, brak apetytu. Przez 10 miesięcy stosowania plastrów schudłam 12kg. W końcu u nas pojawił sie krążek Nuvaring. Od momentu kiedy kiedy zaczęłam go stosować wszystkie objawy zniknęły. Mdłości i złe samopoczucie mam tylko przed okresem. Wszystko jest ok ale martwi mnie jedna rzecz. Nuvaring stosuję od prawie roku i od jakiegoś czasu na nogach pojawiają mi się samoistnie siniaki do tego czuję że mam ciężkie nogi po przebudzeniu, często mnie bolą. Martwię się że przez antykoncepcję mogę zachorować na zakrzepice żylną, albo to już jej początki tym bardziej że w rodzinie były przypadki zakrzepicy. Czy macie podobne objawy przez Nuvaring? Może inne? Proszę o wypowiedz na ten temat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować