Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justsiatysia

Kocham mojego chlopaka

Polecane posty

Gość justsiatysia

I tyle :-) Jestem zakochana po uszy,od trzech prawie lat. Do szalenstwa. Ależ on jest cudowny.... ❤️

no a u mnie sie chmurzy dzisiaj :) bedzie lało :D

Gość justsiatysia
u mnie za to słońce Regersiku :-) I nie ironizuj mi tu z mojego topiku,o.

Gość he he
Regres podniosl Ci za darmoche..

Gość PFFFFFFF
A mnie po trzech latach sielanki facet zdradził... Ale jaka byłam wcześniej szczęśliwa, i jaki on był wcześniej idealny:) To nie ironia, tylko rada. Żeby nie oślepiać się miłością.

to powiem inaczej :D cholera....kran w robocie mi sie popsuł

Gość a ja zaczynam sie
zakochiwac z wzajemnoscia :D ohhh maj to cudowny miesiac :D

Gość justsiatysia
Chłopak również kocha mnie do szaleństwa,inaczej nie byłabym taka rozanielona :-) I nie oslepiam sie miłoscią,ale ja tam wiem,że to jest właśnie to. I że tak już będzie. I nie mam zamiaru się zamartwiać,że cos może kiedyśtam byc nie tak. A kran Regersiku sobie napraw,to całkiem łatwe. Śróbokręt w rączki,i kręcimy :-)

Gość ehhhhh
jak Ty kran chcesz srubokretem naprawiac to ja nie mam pytan. ja ze swoim bylam 4.5 roku, zakochani, zareczeni, ustalalismy date slubu, i dowiedzialam sie ze od pol roku sypia rowniez z inna... idylla nagle stala sie koszmarem

Gość PFFFFFFF
O tym dokładnie mówiłam. :)

Gość justsiatysia
aaa,bo wy wszyscy na tym forum jacys pechowi,zdradzeni,itp..... A ja jestem szczęściarą,i mnie się nie da zdradzić. Sama tez nie zdradzam.

Gość ehhhhh
Pfffff- po jakim czasie udalo Ci sie stworzyc normalny zwiazek oparty na wzajemnym zaufaniu? i czy w trakcie tej "przerwy" spotykalas sie z kims?

Gość bibmałka
ja tez jestem szczsliwa :) jestesmy razem 4 lata, zareczeni od pol roku, a w przyszlym roku w sierpniu slub :) ahhh jestem najszczesliwsza :) a ile masz lat justsiatysia :)?

Gość PFFFFFFF
Wiesz, u mnie minęły 4 miesiące. O związku narazie nie myślę. Zajmuję się teraz sobą.

Regres... ciesz się, że w pracy. MNie pozła wczoraj uszczelka w kuchni. Bawiłam się w hydraulika ;p justsiatysia - gratuluję!

Gość justsiatysia
niekonsekwentna --- dokładnie :-D sami nieszczęśliwi.. No,prawie :-) bimbalka --- mam 23 lata :-) Gratuluję :-) Ja narazie tylko,albo aż,zaręczona :-) Ale przeszczęśliwa ... ❤️

mnie poszł* Z każdym kolejnym moim postem zastanawiam się, czy wina jest klawiatury, mojego niedbalstwa czy też tego, że nie noszę okularów... cudne literówki.

Gość ehhhhh
aaa, no to u mnie troche wiecej bo 2 lata. teraz aktualnie jestem w normalnym zwiazku, ale facet przeszedl lekka gehenne zeby mnie oswoic. no ale przyznam szczerze ze mozna sie powtornie zakochac i chciec budowac wspolna przyszlosc a myslalam, ze juz nigdy nie zaufam facetowi...

Gość bibmałka
to czemu nie planujecie slubu??

Gość PFFFFFFF
Mam nadzieję, że i mi się to uda. Widzę po Twoim przykładzie, że jednak można na nowo ułożyć sobie życie. :)

Gość ehhhhh
pffff ja sie z swoim przyjacielem zalozylam, ze jak do 30 sie nie hajtne to wypijemy razem skrzynke piwa ktora on kupi, a jak sie hajtne to ja mam kupic... a aktualny facet wspomina o slubie w przyszlym roku gora w 2011... wiec jeszcze przed 30;) a co do ukladania sobie zycia, to da sie po takiej traumie, ale trzeba sobie wytlumaczyc, ze Ty jestes najwazniejsza a nie on czy "wy"

Gość mila-agata
ja jestesm w zwiazku juz 5 lat i też jest cudownie a mam 20 lat

Gość PFFFFFFF
Grunt to nie popełniać tych samych błędów. W kolejnym zwiazku będę już troche mądrzejsza. :)

Gość ehhhhh
jak to mowia, co nas nie zabije to nas wzmocni:) ja aktualny zwiazek tez inaczej traktuje, tzw zasada ograniczonego zaufania. mimo, ze jestem w nim zakochana chyba nawet bardziej niz w poprzedniem mojej milosci.

Gość PFFFFFFF
Bo widocznie tak musiało być. :) Tamten związek musiał się skończyć, żebyś poznała tego właściwego faceta:)

Gość ehhhhh
podobno to sie czuje. ja z poprzednim nie czulam ze to ten wlasciwy, chociaz planowalam slub, a z tym czuje sie bezpieczna i szczesliwa, a tak powinno sie chyba czuc. do tego wszystko jest takie niewymuszone i naturanle

Gość Gratulacje