Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata beata

jest jakaś różnica między braniem tabletek anty rano a wieczorem?

Polecane posty

Gość beata beata

nie ma to żadnego znaczenia? niktóre tabletki należy brać rano.. a ja anty biorę przed snem, to moje pierwsze opakowanie. i tak się zastanawiam czy to nie lepiej brac rano lub w ciągu dnia.. ma to jakieś znaczenie w działaniu?

Gość z tego co kiedys czytalam
W dzialaniu nie ma raczej znaczenia. Kiedy czytałam że lepiej brać wieczorem (argumentowano to tym, że ponoć przesypia się ewentualne niepożądane skutki uboczne - ale nie mam pojecia ile w tym prawdy) Równiez odsyłam do ulotki

Gość beata beata
no akurat na temat pory dnia nic nie było napisane. gdyby było, to bym głupi nie pytała.

Gość beata beata
powtarzam, że na ulotce nie ma nic na temat pory dnia przyjmowania tebletki. albo ja ślepa jestem. przeczytałam ją od deski do deski i nic na ten temat nie znalazłam.. jest żeby wodą popijac i takie tam. ale o porze _ niet.

tabletka musi się wchłonąć w całości. Potrzebuje jakies 3h więc w tym czasie nie można się wypróżniać a wiadomo, tu kawka, tu herbatka, wiec najlepiej siusiu przed snem i wtedy tabletka :P

Gość beata beata
aaaaaa czyli działa dobrze, jeśli biorę przed snem, tak? no to git :D

Gość matko jedyna ale bzdura
kto ci powiedział, że wypróżniac się nie można???????? Biegunka niewskazana i wymioty ale nie normalne wypróżnianie się!!! To zupełnie jak moja koleżanka z podstawówki, która gdzies tam usłyszała, że nie należy się kąpać podczas okresu... no i sie w tym czasie nie myła

Gość beata beata
z tym siusianiem to też pomyślałam, że przesada, ale ważne że branie przed snem jest okej ;p

o matko jak nie ma czegos napisanego w ulotce to znaczy ze jest to mało istotne, z ta pora to roznie bywa jedne wola rano, bo jak zapomna to maja cały dzien na przypomnienie, inne wola wieczorem bo przesypaija ewentualne skutki uboczne ale z tym wyproznianiem ktos przesadzil i to zdrowo, zmniejszyc dzialanie moze tylko biegunka ostra i wymioty w ciagu 4 godz od wziacia tabletki, nic wiecej

Gość madzia321
ja biore tabletki anty po poludniu czyli o 15 wyczytałam gdzies w internecie ze dobrze jest tak brac.