Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinneczka

rozstępny... jak walczycie?

Polecane posty

Gość celinneczka

macie jakieś domowe sposoby na pozbycie się rozstępów i cellulitu? Ja od kilku tygodni próbuję coś z tym zrobić, ale mi nie wychodzi. Myślałam o tabletkach, ale nie wiem jakie powinnam łykać. No i jakie ćwiczenia są najlepsze?

Gość Mama Ani
ja po ciąży miałam duży cellulit i rozstępy. Zapisałam się na fitness, czasem na basen chodziłam. Poza tym dieta, zrezygnowałam z tłuszczu, z soli, piłam dużo wody. Kupiłam sobie też cellasene i wygrałam tą walkę ;)

Gość Drożdzóweczka
Ja mam je doslownie wszędzie:(a mam 24lata:(jestem ZALAMANA:(niektóre są białe,niektóre czerwone...ehhh....nic nie pomaga:(kremy,maście...A teraz sezon letni,krotkie spodniczki,spodenki,a ja ich zalozyc nie moge bo mam tak pocharatane cialo:(

Gość kosmetyczka21
świeże czyli czerwone rozstępy może jeszcze usuniesz, białe już nie !! przede wszystkim natłuszczaj ciało, zwykła oliwka dla dzieci, oliwa z oliwek cellulit to można zrobić peeling z kawy 2 razy w tygodniu, ważne są mocne masaże ( szczyp skórę, oklepuj aż do czerwoności), kosmetyki z algami, kofeiną, koenzymem Q10, bluszczem, miłorzębem japońskim, soją

Gość jbn
ja się nacieram raz dziennie oliwką, poza tym piję dużo mineralnej wody, staram się tłusto nie jeść. Zastanawiam się nad tabletkami. Moja koleżanka bierze te z morszczynem, jest na drugim opakowaniu no i twierdzi, że super, a to na wszystkich tak może działać?

Gość złota dioda
Jak w połączeniu z tabletkami masz dietę, jakieś masaże, balsamy to myślę, że spokojnie możesz sobie je kupić. Też się nad tym zastanawiam, bo sam cellulit jakoś mi nie chce zejść.

Gość jbn
znalazłam te cellasene jeszcze w jakiejś promocji, 20% taniej. Kupiłam, no i mam nadzieje, że warto było. Okaże się.

Gość Mama Ani
ja uważam, że warto, na mnie tabletki zadziałały. No ale musisz pamiętać o ćwiczeniach, o diecie. Wszystko musi ze sobą współgrać. Wtedy będzie efekt.

Gość a jak walczycie prewencyjnie
jestem cala w rozstepach, trudno... juz przywyklam. Ale brzuch mam wolny od nich. Boje sie zajsc w ciaze, bo wiem, ze na bank mi sie porobia, na tym jedynym wolnym od nich kawalku ciala :( Jest jakas metoda skuteczna, ktora ograniczy chociaz to zjawisko? :O

Gość gruszka pietruszka
ja rozstępów nie mam, ale cellulit zaśmieca mi całe nogi. Ile dziewczyny płaciłyście za cellasene? Widziałam, że jest promocja teraz 20% tylko nie wiem czy w aptece internetowej taniej można kupić? I w ogóle jak działają te tabletki? Łączycie je z masażami, dietą?

Gość RoSSSi
najlepiej z lekką dietę i masażem choćby pod prysznicem, ale wiesz że więcej niż trzy miesiące nie można ich brać??