Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalaaaaaaaa

Perfumy o zapachu bzu - znacie?

Polecane posty

szukam perfum o zapachu bzu, uwielbiam ten zapach a jeszcze nie spotkałam nigdzie perfum "bzowych" :p

Gość liberal girl
Yves rocher ma wodę toaletową o zapachu bzu

Dziękuję za odpowiedź. Czy ta woda toaletowa faktycznie pachnie jak bez czy jakoś chemicznie? bardzo mi zależy na tym żeby miała zapach prawdziwego bzu :)

Gość liberal girl
powinnaś powąchać i sama ocenić, nie gustuje w tego typu zapachach, ale wiem ze mają

Gość pooolecam
wode yves zawsze kupuje moja mama.warto ja kupic bo ma mily zapach bzu,jest trwala nie czuc alkoholu

Gość Yves Rocher woda toaletowa
naprawdę pachnie bzem, takim świeżym bzem... ja też uwielbiam ten zapach, uzywałam go i byłam mega zadowolona dodatek bzu ma też Pleasures Estee Lauder

tylko nie wiem gdzie ją kupić? u mnie na pewno nie ma bo nie znalazłam jeszcze nigdzie produktów tej firmy :( jedynie przez internet mogę zamówić ale czy dostanę najpierw próbkę?

Dzisiaj nazrywałam sobie bzu do pokoju i ciągle go wącham :D Uwielbiam ten zapach :D

Gość powiesz mu ze go kochasz
jesli w twoim mieście nie ma sklepu firmowego Yves rocher zamów te perfumy przez internet. Również potwierdzam,ze są w 100% bzowe :) Bedziesz na pewno zadowolona. Też kiedyś miałam te perfumy

Dziękuje Kochane za odpowiedzi ;) Znalazłam już na allegro za 37zł :) Zamówię je dzisiaj. Jeśli ktoś jeszcze wie o innych perfumach o zapachu bzu to również będę wdzięczna za odpowiedź :) Kiedyś nawet miałam odświeżacz powietrza bzowy i ciągle nim pokój psikałam :D Piękny był ale teraz też nigdzie go nie ma :(