Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misz

Jakie znacie języki obce?

Polecane posty

Gość misz

W stopniu komunikacyjnym, chociażby? Bo ja tu spotykam mnóstwo Polaków, którzy szukają pracy, a nie potrofią słowa chociażby po ang. Nic nie mówiąc już o tym,że często polski to też dla nich obcy;-) Też macie takie obserwacje?

Gość On jest CUDDDOOWNYYYYYYHK
łacina - średnio zaawansowany, starogreka - średnio zaawansowany, no ale w tych sobie już nie pogadam raczej. Więc oprócz tego angielski perfekcyjnie (studiuję ten język, już kończę), oraz niemiecki podstawowo (komunikatywnie)

Gość ja znam jezyk angielski
francuski i rosyjski wszystkie 3 języki znam w stopniu zaawansowanym

Gość On jest CUDDDOOWNYYYYYYHK
no wlasnie, kazdy kogo znam zna MINIMUM angielski bardzo dobrze, oczywiście wiekszosc zna wiecej jezykow. Dziwne spotkać kogoś, kto nie zna w ogole jezyka obcego..

Polski :) Niemiecki, Angielski, i trochę holenderski, Hiszpański... I migowy jeśli można zaliczyć

Ja znam dość dobrze język angielski w stopniu komunikatywnym, gorzej u mnie z pisaniem,tzn list jakiś formalny podanie itp :o i podstawy niemieckiego,ale nie lubię tego jezyka.. mam zamiar angielski doszlifować do stopnia zaawansowanego :classic_cool:

Gość saishuu ressha
angielski i japoński (mówię tu o mowie w stopniu, w którym dogadam się z przeciętnym japończykiem, bo pismo to odrębna grupa i wyższa szkoła jazdy.)

angielski, włoski - stopień zaawansowany niemiecki, litewski, francuski, hiszpański- stopień komunikatywnym

Gość szarlotttka
angielski, niemiecki, francuski, rosyjski, włoski- płynnie od 5 miesięcy uczę się języka hiszpańskiego, a w przyszłym roku mam zamiar zacząć arabski :)

Gość oj wy to mamuski jestescie
perfekt angielski i japoński :) komunikatywny hiszpański, niemiecki, holenderski

Gość gość
ja sie niedawno zaczelam uczyc arabskiego :) oprocz tego znam hiszpanski i ang;)

Gość gość
Ooo, jest ktos kto też arabski lubi :) ja sie go zaczelam również uczyc, najpierw troche sama,ale wiadomo-słabo mi to szło;p i zapisałam sie na kurs do http://www.makilen.pl/ , teraz jest o wiele lepiej i widze znaczące postępy.

Gość gość
Ja znam perfect angielski i teraz jak na razie na poziomie średniozaawansowanym hiszpański. Ogólnie jak już się uczyć języka to najlepiej wyjechać na kurs zagraniczny. Wtedy w każdej sytuacji musisz nim mówić i momentalnie zapamiętujesz wiele słów. Przykładowo ja wyjechałam do Barcelony ze szkołą językową Siesta www.siesta.pl i naprawdę bardzo mi to pomogło. No i przy okazji można pozwiedzać :).

Gość gość
Niemiecki,ukrainski.