Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maalaaplacz

co dorosli faceci widza w nastolatkach?

Polecane posty

Gość maalaaplacz

właśnie rzucił mnie facet lat 26 dla jakieś smarkuli lat 17!!! niby to zgrabne i młode ale strasznie dziecinne infantylne ...Co ich tak pociąga w nich ?

moze ja sobie ulozyc jak mu sie sposoba..bedzie mu jesc z reki...a ty sie widocznie stawialas...

Gość ciasne są
:)

tak szczerze - dokładnie. Mój ex kończy studia a znalazł sobie 15 latkę :o i je mu z ręki,zapatrzona jak w obrazek, a ja miałam swoje zdanie i swoje zasady.

Właśnie to, że są tak podatne i naiwne. Mogą sobie ją \"wychować\" Ci najprostsi faceci takie lubią. Może ze względu na młode ciało

Gość ehh gupie pipy
:P

Gość przewagą czują
nie musza się starac bo takiej byle czym zaimponuje, mogą sobie taką wychować, zeby robiła to co oni chcą i żeby nie musieli się z nią liczyć.... w sumie nie masz więc czego żałować....po co taki typ normalnej kobiecie?

moj brat zrobil to samo..mial narzeczona w swoim wieku,ale ona miala zasady i w sumie nim kierowala,stawal sie lepsza osoba....potem miala dosc i go odpuscila...znalazl dziewczyne 7 lat mlodsza-zapatrzona jak w obrazek,niby wrzeszczy jaki to on zly,ale nie da na niego nic powiedziec,on lazi gdzie chce i kiedy,a ona siedzi w domu i gotuje...

Gość Boże chryste
Co widzą się pytasz? Powiedzmy sobie szczerze, człowiek kieruje się pierwotnymi instynktami. Kobieta szuka podświadomie samca, który będzie miał dobre geny, będzie mógł utrzymać samicę i dziecko oraz zapewnić im bezpieczeństwo. Zaś samiec szuka również podświadomie, młodej i płodnej smarkuli z którą ze względu na młodszy wiek, ma większe szansę na spłodzenie zdrowego potomstwa... ... przykro mi, przegrałaś z ewolucją i doborem naturalnym. Poskarż się Darwinowi :-D

Gość przewagą czują
Boże chryste>> bez przesady najlepszy okres rozpłodowy to dwadzieścia parę na nie naście.... kiedy jeszcze miednica nie do końca rozwinięta, cykle często nieregularne itp więc teroria Darwina raczej tu nie działa...

Gość perrełka
Bo młodszymi laskami można się pochwalić jakl szybką bryką. Robi się na nich wrażenie już samym dorosłym uśmiechem. Bo zrobią to, na co dorosły facet ma ochotę, żeby ich tylko nie zostawił. Bo będą się chwalić nim przed koleżankami i stawać na głowie, żeby mu ciągle dogadzać. A my, kobiety wiemy, czego chcemy. Nie zadowoli nas byle słowko czy szczeniacki uśmiech. Mamy swoje wymagania i namiastka nas nie zadowoli. Nie mamy zamiaru dla nikogo stawać na głowie, chcemy się czuć pięknie i pewnie dla siebie, nie dla naszego faceta. No więc, same przez się stanowimy dla dorosłego faceta konkurencję.

Gość Ostatni prawdziwy facet
Dobrze zrobił. Zamiast siedzieć z jędzą która nim by tylko kierowała, znalazł sobie młodą i wesołą dziewczynę. Każdy normalny facet zrobiłby tak samo. Tylko męskie cipy dają sobą kierować.

Gość Boże chryste
przewagą czują> Mylisz się. Najlepszy okres rozpłodowy, to 16-21 lat. Powyżej tego wieku, organizm zaczyna się już biologicznie starzeć. Zresztą... średni wiek życia naszego gatunku, bez nowoczesnej medycyny wynosi około 23-30... a jeszcze trzeba potomka spłodzić, wychować go i zapewnić przeżycie!

Gość też se poderwoj 17 latka
zobaczysz jak to jest związki starszych kobiez z młodszymi o 10 lat facetami to normalka :)

Gość przewagą czują
to masz jakieś stare dane, z tego co pamiętam to w wieku 21 lat kobieta osiaga dopiero stadium pełnego rozwoju fizycznego i psychicznego a facet 3 lata później! ...co więcej człowiek jest zaprogramowany na 120 lat podobno, a nie na 30.... 30 to efekt niezdrowego trybu życia, chorób, epidemii itp

Gość Boże chryste
Jest takie powiedzenie: "chcesz znaleźć żonę doskonałą? Podziel swój wiek przez 2 i dodaj 4" :-D

Gość Kronikarz z Krakowa
Kobiety to hipokrytki. Same mając 17 czy 18 lat chętnie spotykają się ze starszymi facetami, mającymi 23, 24 czy 26 lat, olewając przy tym swoich rówieśników. A gdy same mają już 26 lat, żalą się że olewani przez nie wcześniej rówieśnicy idą do młodszych. Cóż, takie życie.

Gość kflfgjfdklgjdkl
Strasznie generalizujecie. Zakładacie, że każda młoda dziewczyna daje sobą sterować, że nie ma wymagań, że łatwo jej zaimponować. Na pewno w wielu przypadkach ta teoria się sprawdza, co na pewno was pocieszy, ale bądźcie świadome, że są też młode ale i inteligentne dziewczyny, wcale nie takie o jakich piszecie. Nie przyszło wam do głowy, że może z wami jest coś nie tak? :)

bez przesadyzmu, 26 letni facet to dopiero rok jak przestał być kretynem, u niektórych kretynizm trwa dłużej, bo 25 lat, to średni wiek przemiany z kretyna na człowieka u mężczyzny.

Gość Boże chryste
Wiesz co, niestety ale żyjemy w wyjątkowo informatywnej cywilizacji zachodu. Niedługo się okaże, że człowiek gotowy na posiadane dzieci, dopiero po 40tce. 21 latka 5 tys lat temu, to już była stara baba z cyckami do kolan, która miała przynajmniej 6-tke dzieci. 200 lat temu, normą były ślubu dziewczyn w wieku 13-16 lat i rodzenie dzieci. Zaś człowiek może i jest w stanie żyć 120 lat- ale zamknięty w hermetycznej kabinie :-D Nie mówimy o SF, tylko o warunkach, do których przystosowała nas adaptacjach naturalna. W naturalnych warunkach człowiek zasuwa za zwierzyną, kaleczy się, je pół zgniłe między etc... Śmiertelność była naprawdę ogromna i rzadko kiedy, przekraczała 4-tke- i do tego, ludzkośc jest przystosowana!

Gość Boże chryste
Podsumując: Posuwanie 16nastek przez 40latków, jest jak najbardziej naturalnym zjawiskiem, wśród gatunku Homo Sapiens :-D

Gość czują przewagę
kronikarz, chyba zalezy jakie kobiety... ja w wieku 17 lat to bardziej czas na siedzenie w ksiazkach, a nie na powazne związki ze starszymi facetami...którym wiadomo, "trzymanie za raczkę" nie wystarczy Boże chryste>> ale tez te tysiace lat temu człowiek był na innym stadium rozwoju.... mniejszy mózg itp

Gość Boże chryste
Ja nie piszę, o okresie rozwoju naszego gatunku, liczącym setki tysiące lat- tylko maksymalnie 5 tys lat wstecz. PRZEZ TAK KRÓTKI OKRES CZASU, NIE MOGŁO DOJŚĆ DO ŻADNEJ ZNACZĄCEJ ZMIANY BIOLOGICZNEJ. Dowodzi tego, chociażby posiadanie identycznego układu pokarmowego- pomimo diametralnie innej diety niż nasi przodkowie

Gość czują przewagę
Boże chryste>>> popatrz chocby na cyganki u nas czy murzynki w Afryce... one w wieku 12 lat mają piersi jak dorosłe kobiety.... a nasze dziewczynki w tym wieku to jeszcze zazwyczaj takie typowe dzieciaki.... tak włąśnie działa ewolicja i styl zycia i niestety tak parwda, że wiek dojrzałosci przesuwa się coraz bardziej w góre... człowiek do zycia potzrebuje zdobyc coraz więcje informaci, a to niestety trwa.

15:39 [zgłoś do usunięcia] Kronikarz z Krakowa Kobiety to hipokrytki. Same mając 17 czy 18 lat chętnie spotykają się ze starszymi facetami, mającymi 23, 24 czy 26 lat, olewając przy tym swoich rówieśników. A gdy same mają już 26 lat, żalą się że olewani przez nie wcześniej rówieśnicy idą do młodszych. Cóż, takie życie. E tam. ja zawsze wolalam rowniesikow :)

Gość no to tak
Tez mialam 15-17 lat i chlopak majacy 26 lat to byl dla mnie stary dziad. Zreszta czym taki facet sie chwali, ze polecala na niego jakas durna malolata? Predzej juz zrozumiem 40latka, ktory poderwie 20latke.

Gość Boże chryste
czują przewagę>>>> Tak się składa, że mieszkam na warszawskiej Pradze... a tu cyganów pod dostatkiem :-D I naprawdę, nie zauważyłem znaczącej różnicy, pomiędzy rozmiarami piersi "aryjek" (vel polek :-P) a cyganek. Jest indywidualna cecha, przekazywana z genami. Rozumiem, że przez "zdobywanie informacji" rozumiesz dojrzałość psychiczną. Otóż dojrzałość psychiczną, może osiągnąć już 12 latka... problem w tym, że nasza kultura wymusza na nich dziecinność- i nimi się stają. To tak samo jak z psami- pies wychowywany przez ludzi, jest psychicznie przez całe życie szczeniakiem. Poza tym, WARUNKI PSYCHICZNE, nie podlegają ocenie ewolucyjnej a jedynie cechy FIZYCZNE. Więc chociażby i 17latka z wielkimi piersiami i innymi atrybutami kobiety, zachowywała się niczym 3 latka, to popęd do niej przez dojrzałego mężczyznę będzie czymś naturalnym!

Gość PAKKITO27
Sam mam dziewczyne która ma 17 lat a ja 27, choć ani ja ani ona nie narzekamy na brak powodzenia to jestem w niej tak zakochany że inne mnie nie interesują, zawsze będę miał młodszą kobietę przy sobie, zapatrzony tylko w nią inne mnie nie interesują, podczas gdy moi znajomi mają już kobiety 27 letnie, ja mam młodziutką niunie. Każdy znajomy którego spotykam to powtarza: stary ale ci dobrze , z chęcią bym się z tobą wymienił, oni zdradzają swoje kobiety, oglądają się za innymi, a ja nie muszę:)