Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś

Dobijają Was te piękności z telewizji?

Polecane posty

Gość może ktoś

Włączysz, patrzysz, a tu same piękne kobiety... Piękne oczy, zgrabne, małe noski, wydatne usta... Zazdroszczę, ech :) A później brutalna konfrontacja z lustrem. Ale kiedy wyjdzie się z domu, humor czasem się poprawia, bo rzeczywistość, a TV to jednak trochę inny świat. Gorzej tylko jak i tam trafia się na same piękności ;)

Gość obsikany rekin
też mam duże usta i ładne oczy ;p tylko nos trochę kartofelek... ale fakt, trochę mnie irytują.. szczególnie jak mają takie ładne długie włosy a to wszystko sztuczne ;/

Gość Sratatatatatatatatata
problem w tym ze te pieknosci sa w rzeczywistosci bardziej przecietne i brzydsze niz ty droga kolezanko:-O a od kiedy wielkosc nosa zalezy od stopnia urody?:-O znam kolezanke ktora maly nos a jest brzydka jak noc listopadowa,zas inna ma garbaty i jest ladna:-O

Gość może ktoś
O, ja tego nie miałam na myśli. Mnie one nie irytują, ja tam im zazdroszczę. Chciałabym być taka piękna. :) Chociaż podobno jestem atrakcyjna ;) Ale człowiek zawsze dąży do doskonałości :D

Gość może ktoś
Właśnie, ciekawa jestem jak wyglądają w rzeczywistości :) Myślę, że mimo wszystko bardzo podobnie

kiedyś pracowałam w kamienicy w której mieszkała Hanna Smoktunowicz teraz Lis i często widywałam ją rano jak leciała w dresie do sklepu. Czegoś tak strasznego nie widziałam dawno, ogólne nigdy nie uważałam jej za piękność ale to co widziałam rano bez makijażu to był horror :(

ja im zazdroszke kasy, gdyby mnie bylo stac to tez bym kupowala kosmetyki i ciuhcy z wysokiiej poki i lazila co miesaic do fryzjera :D

Gość olamamolaa
Ja się wyleczyłam z kompleksow parę lat temu:-) Oglądając słynny film "słoneczny patrol"wpadłam w kompleksy,ze ja niby szczupła ,ale jednak nijaka mam jechac na urlop na znana w swiecie Riwiere Włoska i jak ja tam wytrzymam gdy beda przechadzały sie takie piekne i zgrabne kobietki jak w filmach. Pojechałam i od razu poprawił mi sie humor,bo pieknych i zgrabnych to ja na jednej rece mogłam policzyc :-) To samo faceci,na filmach sami psystojniacy a w rzeczywistosci przystojniakow jak na lekarstwo.

Gość czarnotowidzepdof
w tv pracuja, wiec musza ladnie wygladac. chcielibyscie ogladac paszkwile?? ja osobiscie nie.

Gość tak tak tak tak tak
piękne są ehh i dobrze :)