Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhggh

czy ziele skrzyu jest dobre na cere???

Polecane posty

Gość jhhggh

b kolezanka mi tak radzila, ale na ulotce takiej herbaty przeczytalam ze ma dzialanie moczoopędne w stanach zapalnych pęcherza.... to w końcu na co on działa??? ja nie mam zapalenia pechęrza, czy on mi nie zaszkodzi??? dokładna nazwa herbatki to ""zielnik aptecznik''

Gość weronisiax
bierz skrzypovite na cere,wloski i paznokcie:)

Gość jhhggh
ale bralam przez dwa miesiace, nie pomagała, pozatym jest droga - 22zł na miesiąc, a herbatka - 4,20 ;) też na miesiąc starcza:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
suplementy diety takze ze skrzypem powinno sie brac od 3 do 4 miesiecy zeby zadzialaly...wiem cos o tym

ja codziennie pije ten skrzyp i mam sliczna cere po nim :D :D :D no i naprawde jest moczopedny ... :P

a najlepsza belissa

Gość jhhggh
no to co z tą herbatka skoro to jest dla ludzi chorych na zapalenie pecherza??? i pisze ze jesli po kilku dniach objawy nie ustąpią to do lekarza tzreba iśc, a ja nie mam objawow żadnych!! i ze po dłuzszej kuracji trzeba brac witamine b. z tym, ze kolezanka mi powiedziala zebym ją piła raz dziennie, a tu jest zalecane 3x dziennie. To moze raz dziennie to nie ma takiego działania moczopędnego i pomoże na moją cerę???

Gość wariatka666
bierz drożdże z bratkiem, one na cere pomagaja:)

najlepszy jest sypki skrzyp bo te fixy sa slabsze.i trzeba brac witamine b1 bo skrzyp te witamine wyplukuje.

Gość jhhggh
Tchibo - aha, a mam nadzieje, ze sie nie obrazisz... ;) - czy trzeba latać do łazienki co minute czy jednak tylko troche moczopędny??? i jesli dłuzszy czas sie go przyjmuje i daje dzialanie moczopędne to czy stosowanie go nie sprawi, ze bede miała kłopoty z pęcherzem???? no bo skoro jest taki moczopędny....

Gość jhhggh
upppppp